Arkadaşlar bilgisayar açılırken ve ya herhangi bir zaman da vsinit.dll ve vsdata.dll bulunamadı diyor ve exploerer kapanıyor.Masaüstünde ki resimle başbaşa kalıyorum System32 ye bakıyorum orada adı geçen dosyalar var.Ne yapabilirim?
arkadaşım bilgisayarında zone alarm faln kurulumu ya da ne bileyim sisteminde antivirus ve spyware olarak hangi programalrı kullanıyorsun ya da kullanmıyor musun? biraz bilgi ver. ne zamn bu hata çıktı? ona göre birşeyler söylemeye çalışalım.
Zone Alarm Security Suite var.Bu hata demin durup durmadık yerde çıktı diyebilirm.Zone Alarm ı uninstall edecektim(anti virüs ü pek iyi değil),bu hatayı verdi.Ve 10 dakikadır aynı şekilde devam ediyor. İşin en löüt tarafı ise C de ki dosyaları d ye taşıyamamam.
tahmin etmiştim zone alarm dan kaynaklandığını. bilgisayarını güvenli modda aç ve başlat->çalıştır kısmına msconfig yaz enter'a bas
oradan hizmetler ve başlangıç sekmelerinden sırasıyla zone alaramla ilgili bütün se.çeneklerdeki işareti kaldır ve sistemini yeniden başlat. sorunun bu şekilde çözlme ihtimali yüksek.
quote:
Orjinalden alıntı: serkansatuk
tahmin etmiştim zone alarm dan kaynaklandığını. bilgisayarını güvenli modda aç ve başlat->çalıştır kısmına msconfig yaz enter'a bas
oradan hizmetler ve başlangıç sekmelerinden sırasıyla zone alaramla ilgili bütün se.çeneklerdeki işareti kaldır ve sistemini yeniden başlat. sorunun bu şekilde çözlme ihtimali yüksek.
Dediğine yakın bir şekilde halletim.Yardımların için sağol. Zone Alarm neden böyle yaptı acaba? Nod32 ve Sygate kullanmaya karaar verdim.Zone Alaram a kafam girsin (uninstall olmamak için yaptı gibime geliyor)