Şimdi Ara

Djarum hakkında soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Djarum Menthol'ü denedim tadı gayet güzeldi.Diğer türlerinden önerdikleriniz varmı Black olur Special olur.

• ben vişnelisinden içmiştim bi ara o da güzeldi
  • Special denemedim en kısa zamanda alacağım.Vanillanın tadı gayet hoştur.Supersmoker aralarında en başarısız bulduğum belki tadı biraz daha normal sigaraya yakın olduğu için olabilir

Ekleme : Black zaten fixdir.Serinin en çok tutan modeli ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 21 Ekim 2010; 16:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Special denemedim en kısa zamanda alacağım.Vanillanın tadı gayet hoştur.Supersmoker aralarında en başarısız bulduğum belki tadı biraz daha normal sigaraya yakın olduğu için olabilir

Ekleme : Black zaten fixdir.Serinin en çok tutan modeli ^^

Black çikolatalımı ?
  • Karanfil ^_-
  • beyler djarum içince midem bulanıyor sebebi nedir?

special black gibidir aynı farz edin.vanilla iğrençti.cherry eh işte 3-4 paket içmiştim ondan.menthol içmedim ama menthol supersmooth içtim en sevdiğim oydu ama hepsi midemin bulanmasına sebep oluyor.
  • Piyasada sahteleri dolu..

Orijinal bulmak imkansız neredeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klarnet hakkında soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • black tarçınlı berbat bişey
  • Djarum tehlikelidir. Normal sigaradan çok daha zehirlidir ayrıca kalıcı faranjit bile yapabilir. Dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar

Djarum tehlikelidir. Normal sigaradan çok daha zehirlidir ayrıca kalıcı faranjit bile yapabilir. Dikkatli olun.

bilgi nerden?
  • Tamda içerken gördüm konuyu, Black tarçınlı değil karanfillidir, içerken çıtır çıtır ses gelir kıvılcımlar bile çıkar, ayrıca black ağır gelirse Black super-smooth var o daha hafiftir, daha zararlımı değilmi bilmiyorum ama tütün gibi bi bitki var Kretek diye güney amerikada yetişiyor onunda yetiştiği tarlaların nerdeyse tamamı Djarum u üreten firmanın elindeymiş.. wikipedia'da okuduklarımdan aklımda kalan bunlar djarum diye ararsanız wikide ayrıntı bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco87 -- 21 Ekim 2010; 17:42:02 >
  • black harikadır

@ tahago

tarçınlı değilde karanfilli olmasın o
  • hocam tarçınlı olan hangisiydi? karanfil tadı değilde tarçın tadı gelmişti bi ara ben içtiğimde favorim mentol ama vanilyada güzel
  • tarçınlı djarum yok ki
  • ozenti sigarasi, hic guzel degil.
  • black, special, chery, vanilla denedim, en ağırı black tabiki karanfil tadı var

cerum zaten zevk sigarası normal sigara gibi hergün bi paket bitirilmez
  • geleneksel Djarum konuları nezamandır acılmıyordu. Sezon başladı sanırım
  • İstanbul/Avrupa yakası'ında nerde bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

İstanbul/Avrupa yakası'ında nerde bulabilirim?

Taksim de atlas pasajında bulabilirsin, beşiktaş da da bikaç yerde vardı sokakta dayılar satıyor, ama o sokaktakiler orjinal olmayabiliyor
  • @robtesambir kardeş;
    ist. da, bambinin orda bile yok şuan djarum black.
    yeni parti 1 aya gelir.ist da bulduğun djarum ya sahtedir, ya 2. kalite olanıdır.
    ya da elde bekletilendir (ki adam 8-9 a verir)...

konu türemesi doğal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.