Şimdi Ara

Dj lik animi anlatiyorum. Part 14.. Bitti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
14
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene bu ise merak saldim, hobi olarak yapiyordum. Baya ilerlettim yanliz butcem yoktu mixer almak icin. Gittim bi ara bi mekanla konustum boyle boyle diye. Adam sunlari ded pc ile cal eger begenirsek tutulursan sponsorun ben olurum dedi. Nasi bi mutlu oldum anlatamam. Neyse hafiften heyecan da var insan onunde calicam diye. İnce bi is gecisi yaparken elin titrese veya kucuk bi aksilik ciksa 3 4 saniyeligine her sey bozulur ses igrenc cikar ve aha mictik dersin. Gece oldu mekana gidiyorum ama nasil ozguven var, sirtimda cantam sekil giyinmisim geldim mekanin onune millet bekliyoru iceri girmek icin. Cat diye actim girdim iceri. Herkes bana bakiyor kim bu diye. Heyecanla karisik bi ozguven var.

Part2
    İcerde direk konustugum adamla karsilastik hosgeldin ayaklari muhabbet ettik bi kac dakika. Git hazirlan hadi dedi tamamdir deyip calmak icin ayrilmis bolume gectim. Sectigim 30 40 kadar sarkiyi hazirladim cue leri tekrar gozden gecirdim. ( cue sarkinin bi bolumunu kestigin ve tekrar ordan baslattigin bi ozellik mesela ben sarkiyi bastan actiysam cue1 deyip istedigim ve sectigim yerden baslatabiliyorum ) insanlar iceri girmeye basladi, heyecan artti bu ara adam geldi yanima, slow calma hizlida calma gece klubu tarzinda olsun dedim. Tamam falan gecistirdim ama benim hayalim ordaki insanlari kopartmakti. Yani en az unlu bi dj konseri gibi bi hava vermek istiyodum. Millet coskudan hoplayacak ziplayacak falan. Tabi hayaldi, ama cok yapmak istiyordum, iside kacirmal istemiyordum sonucta adam sponsor olucam dedi.

Part3
    Calacagim masa biraz yuksekte kaliyor izleyen bilir umf gibi canli perfrmans sergileyen dj ler herkesin gorebilecegi bi yerdedir. Benim yerimde onlarin ki gibi luks olmasada baktigimda herkesi gorebiliyordum. Az kisi de yoktu, yaklasik bi 100 150 kisi var. Slow bi sarki girdim millet yavas yavas iceriye dolusmaya basladi. Kendimi kasmamaya calisiyorum olmuyor asiri heyecan yaptim. Herkes ayri kafada gerci biri kizla oturmus iciyor birileri arkadas cevresi ile muhabbette birileri beni izliyor ( pc ile caliyor fakire bak gibisinden ) cogu kisinin ayri kafada olmasi biraz rahatlatti. 2 sarki 3 sarki geciyorum her sey iyi gidiyor.

Part4
    Slow sarkilar devam ediyordu. Artik biraz hizli muziklere yani bpm fazlalastirdim.( bpm sarkidaki saniyedeki vurus sayisi mesela adele in bir sarkisi max 100 bpm iken skrillex in sarkilari 130 civarindadir ) bpm i giderek artan sarkilara gecmeye baslamastim ama birden yukseltmedim yoksa daha beklenti fazlasirsa bi dahaki sarkida millet pofurdanmaya baslardi. Calan sarkilarin isimlerini yaziyorum ilk sarki daft punk get luck idi. Bi sure devam etti ayni turler, daha sonra tiesto red lights a gectim. Biraz bile olsa house trance yabanci muzik dinleyenler bilir. Kluptekilerde bi hareketlenme yasandi herkes isini birakip muzik dinlemeye basladi. Her sey istedigim gibi gidiyordu. Amacim milelti costurup klube insan cekmek ve adami memnun etmekti. Hatta para vermese bile okurdu bi mixer alsa adam gibi parasiz bile calardim.

Part5
    Red ligths in ardindan ipler elimdeydi. Efsane bi grup calmaga basladim cok severi kendilerini zaten. Swedish house mafia greyhound girdim. Sarkiyi dinlerseniz anlarsaniz ritim az vurustan coka dogru fazlalisiyor. Tam o sira cue attim antidote a gectim. 20 30 saniye o caldiktan sonra bi tane daha greyhound millet tam istedigim kivama gelmisti. Herkes ayakta oynuyor konser havasinda bende heyecanimi yenmis bi sekilde bolumde ritim tutuyorum. O sira bolume yaklasan bi adam gordum. Mudurdu..

Part6
    Gordugum halde hic bozmadan devam ettim takmadan. Virtual dj kullaniyorum, sol tarafta hoparlor vardi salondan cikan sesi elimin ayarini kacirarak fazla arttirdim. Aslinda amacimda oydu. Simdi herkes kopacakti, sesten dolayi iceri tahminen bi 50 100 kisi daha gelmesini umuyordum. Tabi bunlar saniyelik dusunceler mudur geldi. Biseyler soyluyor duymuyorum duye kulagimi isaret ediyorum. Greyhoundan bi brake start attim ( break start sarkiyi ritimsel bi sekilde durdurup o sarkidan patlama aninda veya baska bi sarkiya ritim esliginde gecmeye yarar. Tabi bu sizin elinizde istediginiz yerde break atip sarkiyi mahvedebilirsinizde! )
    Gececegim sarki leave wordl behind di. Yine swedish house mafia farki. Aslinda muduru ( adami ) duyuyordum ama sallamiyordum. Bi gecmisim ki aman allahim hala tuylerim diken diken olur sarkiyi bilen vardi k bi anda gectigimde cigliklar esliginde havaya ziplamalar bir oldu.

Part7
    40 45 saniye bu sarki devam etti. Loop aldim ( loop bi yerden tekrar ettirmek mesela 8 loop alirsan uzun bi kisim tekrar eder bunu 2 yaparsan leave te world behind deyecekken leave leave leave tekrar eder. 1 1/2 loop alirsan le le le le yapar tabi guzel bir yerden loop alman gerekiyor yoksa hos olmayan sesler cikar ) siradaki sarki in my mind di. Shm grup uyesi axwell im remix yaptigi bir sarki. Baslarinin ritimi guzel ve soz var hafiften bi gecis yaptim. Herkes muzige odaklanmis dans ediyordu. Hala muduru takmiyordum en sonunda yuksek sesle bagirdigini duydum. Bu sefer cevap verdi ve ust kata gel diyordu. İyiki yavas bir sarkiya gecmisim cunku oto mixe almistim siradaki sarkiyi hazirladim ve ust kata gitmeye basladik mudurle.

Part8
    Ciktik adam direk sen mok yiyorsun slow civari cal dedik eline yuzune bulastirdin. Adami sakinlestirmeye calisiyorum ilk deneyimim odur budur. Bu aksamlik her seyi bana birak goruyosun asagidakileri hepsi kendinden gecti daha da insan cekicem kaca kadar aciksa burdayim calicam sabaha kada diyorum. Adam yumusamaya basladi en son muhabber naparsan yap yalniz mekana zarar gelirse soke soke alirim dedi. Ulan dedim icimden harbi zarar gelmesin ama bu kadar da ilerlettim kesmeyeyim. Devam edicektim karar verdim indim asagi aldim bi bira ciktim kapi onune iciyorum.

Part9
    Kapi onudeyim bi an dalmis gitmisim. Adamin dedikleri bi an icime bi kararti dusurdu. 5 dakika civari dusundum biraz rahatlattim kendimi. Tam giricem karsidan bi 20 kisilik grup gordum. Yavastan yaklasinca secebildim, yasit arkadas grubuydu. Yalniz iclerinde beni gecen ay reddeden kiz da vardi. O an basimdan asagi kaynar sular indi. Hala seviyordum ama ne kadar cirkef ve populer olma cabasinin oldugunu o an anladim. Siz de anlamissinizdir artik. Neyse arkadaslarla gorustuk kapi agzinda sira kiza geldi, arti ip elimde oldugundan iplemez davrandim. İlk o atladi zaten ay canim naber burda mi caliyorsun vbvb. Kisa kestim dedim ben iceri giriyorum. Hoop bizde geliyoruz kardesim seni icin geldik dediler onlarda iceri girdi, ben de tekrar calmaya hazir hale geldim, toparladim kendimi.

Part 10
    Bi gaz geldi ki direk aklima gelen sarki, david guetta memories oldu. ( bu sarkilari kesinlikle dinleyin hatta mumkunse okurken dinleyin ). Eski sarkidan bi loop aldim bpm dusurdum millet yavasladi, slow a gectim gibi sandilar ama aslinda yarim dakika sonra havada olacaklardi. David guettanin bad sarkisinin nakaratini girdim ( merak edenler var ise 4 deck kullaniyorum yani ayni anda 4 sarki calabilirsin 2 deck klasiktir 2 sarki calabilirsin bazi yerlerde 8 deck calan asmis dj ler mevcut ). Bad hafiften caliyor sonra bi efekt girdim giderek hizlanan en son radde gelince son efekti girerek memoriese gectim ve o an gozlerim karardi heyecandan ben bile bolumde dans ediyordum.

Part 11
    Hic hiz kesmeden daha efsane bi sarkiya gectim, keske gecmeseydim diyorum anlayacaksiniz.. Sarki miami 2 ibiza idi. Yine swedish house mafia farki. Gecmeden arkadasi yanima cagirdim cok severim kendisini. Ses sisteminin sesini kistim ve bu arkadasla calicam dedim. Milletede gaz veriyorum hazir misiniz geliyor tarzinda. Arkadasin nutku tutuldu zaten oyle cok samimi biri degil disardan bakinca, alisir ise kafa dengi biri oluyor. Neyse cikardim bunu bolume dedigim anda suan basacaksin sonra telefonu vericem snap aticaksin dedim. Tamam dedi heyecan yapti bi an, ben rahatlamistim cok fazla olmasada heyecan vardi yine. Sesi actim tekrar bad sarkisinin nakaratini girdim bu sefer alttan miami 2 ibiza veriyorum. Bi kerette gecmedim ama uzunda surmedi tam kararinda. Sarki bi 20 25 saniye civari caldi ve patlama aninda bolumde arkadasla afrika dansinin yandan yemisini yapiyoduk.

Part 12
    Gorebildigim kadari ile herkes deli gibi hareketliydi. Asil korktugum nokta icki idi. Agiziyla icmeyen arkadasin biri 0,5 lik birayi yere firlatip kirdi, sarhostu ama kimsenin biyerinde degil. Adam sapitti kor kutuk sarhos yada fazla gaza geldi ikisinden biri. O ara kizlada goz goze geliyoruz surekli bakiyor ben de ortamin karizmaligindan aldigim gazla bunun yanina gitmeye karar verdim oto mixe aldim, hem biraz etraf durulsun diye dusundum slow bi sarki girdim.

Part 13
    Yanina gittigim gibi sarildim, nasil eglendirebilir muyum seni dedim, hem de nasil diye gulerek cevap verdi. Bi kez daha kopartirsan burayi sana cok guzel bi supriz yapicam dedi. Varya o ani hala unutmam, aklima ilk gelen sey malumunuz. Ama olmama ihtimalide vardi. Bahsettigi sey siradan basit bi hediye veya bi album bile olabilirdi, ama yurek iste istiyor. Son sarkiyi cok iyi sececektim ve efsane bi gecis yapicaktim. Asil sarkiyi shm one sectim gecisi ise tekrar greyhounddan yapicaktim.

Part 14
    Greyhound basladi, sarkiyi dinlediyseniz az ritimden basliyor tam cok ritime gecicegi an one in kopma yerine aldim. Heralde gecenin en doruk noktasiydi.. Bi muddet ikisi icinde devam etti sonra slowa aldim bi daha hizli ya gecmemek uzere. Oto mixe aldim 4 sarki siralamistim. Uzun bi surem vardi, kiz ile koridora gectik. Mudurle ust kata ciktigimizda onun odasinda konusmustuk. Kizi aldim mudurun odasina goturdum. Sakin bi yerdi deli gibi muhabet ediyoruz. O sira kiz bana deyecek kadar yakinlasti, nefesini hissediyordum. Ve sakince dudagima yapisti. Aslinda mudur bi azok zebanisiydi bizim opusme titresimlerimizi duyarak mixerin basina gecip dont kiss isimli bi sarki acti ve yanimiza isinlandi. Kizi boyutsuz bir ortama isinladi banada istedigim mikseri aldi ve her gece zindanlarinda konser vermeye zorladi. Durum bu gecenin son sarkisini yani dont you worry child ensturumantal olanini caldim. Kazasiz belasiz atlatmistik, okudugunuz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 12 Ocak 2015; 21:57:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Okuyun temiz

Edit; sardı devamini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 9 Ocak 2015; 11:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No SS No Güven
  • DJ QUIK WENT HARD IN THIS !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 9 Ocak 2015; 12:23:56 >
  • önlerden

• sardı kanka devamını yayınla :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CSB
  • zebani göremedim olmamış
  • Part 5 geldi.

• Iyi gidiyor,devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodcord -- 9 Ocak 2015; 20:48:29 >
  • Takip biraz daha uzun yazdan çok kısa kaliyor

• Cok fena sardi devam Joe

• Dj misin?
  • müdür zebaniye dönüştü ve seni zindana attı oranın wifi sinden çekip buraya giriyosun

• Guncel.

• Zebanili bir part 7 bekliyoruz

• Güzelmiş

• Part 7 geldi.

• Devam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.