Şimdi Ara

dj lik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum bu konuyu buraya mı açmalıyım ama ben bişi soruyorum soruyorum sordum valla .... evt ben 12 yaşındayım ve dj lik nedir hangi aletle başlanır öğrenmek istiyroum .. bir dj bana sana numark cdn 88 ' i öneririm dedi ama o beni ilk başta kasmaz mı ?? bu konuda yardımcı olursanız sevirim ... adım eylül.. ha birde not olarak .. ben bu numark cdn 88 ' i pc ye bağlayıp çalabilirmiyim yada pc hoparlörünü ona bağlayabilir miyim ?? eğer yanırt hayırsa ben hangi modelle bu işi yapabilirim ??? yardımlarınızı bekliyorum....

• arkadaşlar nolur yardım edin ?
  • cdj almadan atomixle veya virtual djle baslayabılırsın www.atomixmp3.com
  • ille sonunda ama kendisine setup alacaktır.Ne kadar kısa zamanda alirsa kendisi icin daha iyi.
  • arkadaşım pc de dj olmak kolay iş virtual dj yada mp3remix programı war bunları kullanarak cok raat şarkı remix yapabilirsin hea bide BMP die birşey olması lzm alt yapı hazırlamak içinde FL ve reason war bunlar için uraşman lazım (:
  • ilk önce ne tür bi dj olacaksın karar ver ona göre başla...
  • bak şimdi..küçük kardeşim dj olmak kolay iş değil müzik kulağının olması lasım
    ne tür dj olacağına karar vermen lasım mesela scratcher' olmak istiyorsan beatleri ezberleyip vuruşları bilmen gerekir
    ne kullanıcağına gelince sana Virtual Dj öneririm bende onlar başlamıştım şimdi Denon kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.