Şimdi Ara

DJ HERO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENDE PS3 DJ HERO VAR. DJ HERO EMİNEM&JAY-Z NİN OYUNUNU ALSAM BENİM DJ HERO DA ÇALIŞIRMI?

• Merhaba Arkadaşım
    Dj Hero'yu ne kadar zamandır kullanıyorsun ve almaya değer mi sence?
  • açıkcası daha yeni aldım bence değer, çünkü guitar hero ve band hero çogunlukla rock tarzı. Ben rock sevmediğim için dj hero aldım. dj heroda daha populer şarkılar var.
  • Öyle bir oyun var mı ki ?
  • Bide yeni çıkanında dj hero jay-z eminem de lady gaga ve daha yeni bir çok şarkı ve miz ler var
  • şanışer arkadaşım

çok eski sayılmaz 1 sene ya oldu ya olmadı. BU SENE DJ HERO 2 ÇIKICAK TAM TARIHİNİ BİLMİYORUM AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEEPCHİCK -- 10 Temmuz 2010; 16:35:18 >
  • bende haftaya dj hero sahibi olacağım, gameplay videoları kadar güzeldir umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wii Guitar Hero Bateri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende almayı düşünüyorum da gitar hero 5 komple set 350TL, Dj hero 300 TL hangisine değer karar vermedim. Gitar hero'nun komple set filan olması cezbediyo ama bende rock tarzı şarkıları sevmiyorum. Bende karar veremedim bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mute0033

şanışer arkadaşım

çok eski sayılmaz 1 sene ya oldu ya olmadı. BU SENE DJ HERO 2 ÇIKICAK TAM TARIHİNİ BİLMİYORUM AMA

Oyun bende de var sen yazmışsın ki Eminem-Jay Z nin oyununu alayım mı öyle bir oyun yok nasıl alıyorsun merak ettim.Renegade Edition diye bir versiyonu var ondada sadece albümlerini veriyor o ikisine özel bir oyun yok.
  • Arkadaş DLC'den bahsediyor, öyle bir oyun çıkmadı.

DJ Hero alayım mı? diyenlere:

Mutlaka ALIN. Piyasadaki en iyi müzik oyunu bence. İnanılmaz mix'leri var ve çok eğlenceli. Ben de hem GH hem DH var ama benim müzik oyunlarında seçimim DJ Hero. Sonbaharda DJ Hero 2'de gelecek, mikrofon da olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: mute0033

şanışer arkadaşım

Oyun bende de var sen yazmışsın ki Eminem-Jay Z nin oyununu alayım mı öyle bir oyun yok nasıl alıyorsun merak ettim.Renegade Edition diye bir versiyonu var ondada sadece albümlerini veriyor o ikisine özel bir oyun yok.

ben şeyden bahsediyodum madiamarkt da görmüştüm eminem & jady-z özel dj hero vardı ona özelde oyunu var diye düşündüm sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.