Şimdi Ara

Dizüstü PC'ler Servis Geçmişi Arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Hepimiz biliyoruz ki günümüzde dizüstü pc seçimi gerçekten zorlaştı. Bunun başlıca nedenlerinden biride çeşitliliğin artması.

    Örnek vermek gerekirse, eskiden dizüstü pc'lerde işlemciler neredeyse standarttı. Herhangi bir dizüstü pc alacağınız zaman çok düşünmeye gerek kalmazdı. Çünkü karşımızda fazla seçenek yoktu.

    Fakat günümüzde çeşitlilik artmıştır. Mesela forumumuzda şuna benzer başlıklar sıkça görülmektedir "Dual Core vs Sonoma vs Centrino"

    Bunlara ek olarak dizüstü pc alırken satış sonrası hizmetide düşünmemiz gerekiyor-ki okadar parayı yıqdıktan sonra gerekmekle kalmaz bence düşünmeliyiz de

    Uzun lafın kısası, benzerini başka bir forumda gördüğüm bu konuyu açmaktaki amacım, dizüstü pc alacak arkadaşların, dizüstü alırken sadece özelliklerini değil, markaların servis geçmişlerinide de referans almalarıdır.


    Arkadaşımın "HP Pavilion DV5157" dizüstü pc'si :

    Cihaz 14.04.2006 tarihinde Bayrampaşa Carrefour Bimeks'ten alındı, şuana kadar cihazda hiçbir problem yok.







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.