Şimdi Ara

[b]dizüstü klavye Sorun[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshiba dizüstü bilgisayarımızda fn Tuşlarıyla çalışan rakamlar fn tuşlarına basmadan çalışmaya başladı, bu yüzden normal harfler yerine bu fonksiyon tuşları etkin olmuş ve hepsi değil sadece sağ taraftaki rakamlar kısmında sorun. nasılçözeriz acaba?

• Sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi?
  • sistem geri yüklemeden halletsek iyi olur
  • sistem geri yüklemene gerek yok

fn tusuna basılı ilen numlock tusuna bir kere basarsanız sorun düzelir

saygılar
  • Bir çeşit virus'ten kaynaklanıyor o sorun. Sistem geri yükleme yapınca düzeliyor. Sistem geri yüklemeyle düzelmezse yeniden sistem kurmak gerekebilir.
  • helal sana carpediemct dediğin gibiymiş sorun düzeldi sağolasın. sorunun böyle bişey olduğunu tahmin etmiştim ama bulamamıştım eyvallah. ama o kadar bilgisayarı kapatıp açıyoruz o öylece kalıyomuş enteresan valla. neyse tekrar tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Bir çeşit virus'ten kaynaklanıyor o sorun. Sistem geri yükleme yapınca düzeliyor. Sistem geri yüklemeyle düzelmezse yeniden sistem kurmak gerekebilir.

arkadasım ne formatı ne virüsü sadece fn + numlock tusuna basıcak o kadar
    yanlıslıkla basmıstır o hale gelmiştir. lütfen bu kadar kolay format yolunu önermeyelim kimseye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numlock kapatınca da düzelmediği oluyor. Onlarca bilgisayarda aynı sorunla karşılaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.