Bildirim
[b]dizüstü klavye Sorun[/b]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi? -
sistem geri yüklemeden halletsek iyi olur -
sistem geri yüklemene gerek yok
fn tusuna basılı ilen numlock tusuna bir kere basarsanız sorun düzelir
saygılar -
Bir çeşit virus'ten kaynaklanıyor o sorun. Sistem geri yükleme yapınca düzeliyor. Sistem geri yüklemeyle düzelmezse yeniden sistem kurmak gerekebilir. -
helal sana carpediemct dediğin gibiymiş sorun düzeldi sağolasın. sorunun böyle bişey olduğunu tahmin etmiştim ama bulamamıştım eyvallah. ama o kadar bilgisayarı kapatıp açıyoruz o öylece kalıyomuş enteresan valla. neyse tekrar tşkler -
quote:
Orjinalden alıntı: Tech. Türk
Bir çeşit virus'ten kaynaklanıyor o sorun. Sistem geri yükleme yapınca düzeliyor. Sistem geri yüklemeyle düzelmezse yeniden sistem kurmak gerekebilir.
arkadasım ne formatı ne virüsü sadece fn + numlock tusuna basıcak o kadar
yanlıslıkla basmıstır o hale gelmiştir. lütfen bu kadar kolay format yolunu önermeyelim kimseye -
Numlock kapatınca da düzelmediği oluyor. Onlarca bilgisayarda aynı sorunla karşılaştım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- no bootable device insert boot disk and press any key
- monster statik elektrik boşaltma
- bios pili biterse ne olur
- hp bilgisayar açılmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- ping düşürme
- root ne demek
- mobil veri çekmiyor
- telefon çok ısınıyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X