Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ancak ne alıcağım konusunda bir fikrim yok. hp ya da toshiba almak istiyorum 3500-4000 tl arasında bir fiyat düşünüyorum. şuanda piyasada bulunan oyunlarının hepsini oynatabilen ve beni yeteri kadar idare edebilecek bir dizüstü arıyorum önerileriniz?

• Hp kesinlikle alma diyorum başka birşey demiyorum biraz konuları incele, Acer tavsiye ederim güzel makine. Toshiba yorum yapamayacağım kullanmadığm için. Ama HP kullandım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • neden hp nin sorunu nedir biraz açıklar mısın arkadaşım? herhangi bir model önerisi olan yok mu?
  • hp lerde ısınma sorunu var ; bende acer öneririm ben 5930 g kullanıyorum crysis , calof duty 5 , medal of honer , çok rahat oynuyorum
  • Açıklamalar için HP DV6XXX SERVSİ ANA BAŞLIĞI BAKINIZ.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/tm.htm
    BENİM TARAFIMDAN AÇILAN İNCELEYİNİZ.
    Isınma var.
    Anakartta problemler oluyor.Yaşadım biliyorum Anakartı değiştirdiler. İkinci yine arıza verdi yine değiştireceklerdi ama garanti bitince 900 dolar istediler.
    Bios problemleri var. Bilgisayar zaman zaman açılmıyor. Canı istediğinde açılıyor yani.
    Anakart arızasıyla paralel olarak wireless sorunu var donanımı canı isterse görüyor canı istemezse sanki wireless modülü yokmuş gibi davranıyor.
    Aşırı ısınıyor. Üzerinde yağda yumurta yapılır :)
    HP ALMA KARDEŞİM ALIRSAN SEN BİLİRSİN BENDEN SÖYLEMESİ
    quote:

Orjinalden alıntı: insa_c

neden hp nin sorunu nedir biraz açıklar mısın arkadaşım? herhangi bir model önerisi olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 19 Mart 2009; 23:39:48 >

• arkadaşım madem o kadar para verebiliyosun HP HDX serisini öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 19 Mart 2009; 23:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Açıklamalar için HP DV6XXX SERVSİ ANA BAŞLIĞI BAKINIZ.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/tm.htm
    BENİM TARAFIMDAN AÇILAN İNCELEYİNİZ.
    Isınma var.
    Anakartta problemler oluyor.Yaşadım biliyorum Anakartı değiştirdiler. İkinci yine arıza verdi yine değiştireceklerdi ama garanti bitince 900 dolar istediler.
    Bios problemleri var. Bilgisayar zaman zaman açılmıyor. Canı istediğinde açılıyor yani.
    Anakart arızasıyla paralel olarak wireless sorunu var donanımı canı isterse görüyor canı istemezse sanki wireless modülü yokmuş gibi davranıyor.
    Aşırı ısınıyor. Üzerinde yağda yumurta yapılır :)
    HP ALMA KARDEŞİM ALIRSAN SEN BİLİRSİN BENDEN SÖYLEMESİ
    quote:

Orjinalden alıntı: insa_c

neden hp nin sorunu nedir biraz açıklar mısın arkadaşım? herhangi bir model önerisi olan yok mu?

arkadaşım DV6 serisinde genel olarak ısınma sorunu var ama DV7 serisi normal derecede ısınıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    4 ay önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni :) kullanımdan 6 ay geçsin ondan sonra ısınma raporlarını alalım :) bakalım anakart tekleyecek mi :) ilk aldığında belli olmuyor zaten :) 6 ay 1 sene sonra ortaya çıkıyor yavaş yavaş :)
  • quote:

Daha yeni :) kullanımdan 6 ay geçsin ondan sonra ısınma raporlarını alalım :) bakalım anakart tekleyecek mi :) ilk aldığında belli olmuyor zaten :) 6 ay 1 sene sonra ortaya çıkıyor yavaş yavaş :)

arkadaşım bütün laptoplar öyle zaten yaklaşık 1 yıl sonra bütün laptoplarda ısınma problemi olur...
  • Anlıyorum o oluyor ama Anakart problemleri anakartını değiştirdiler diyorum umarım yenilerde olmaz, yaşamadan öğrenilmiyor sanırım :) Yaşamayın ama umarın yaşamazsınız yoksa servis yolunda ömrünüz geçer
  • quote:

Anlıyorum o oluyor ama Anakart problemleri anakartını değiştirdiler diyorum umarım yenilerde olmaz, yaşamadan öğrenilmiyor sanırım :) Yaşamayın ama umarın yaşamazsınız yoksa servis yolunda ömrünüz geçer

bildğim kadarıyla yeni serilerde ana kart sorunu giderildi diye biliyorum... ama toshibalarda 1 yıldan sonra ana karttan sorun veriyor çevremde çok var yanii birtek hp değil... hp nin eski pavilionları sorunluydu ama yeni seride bazı sorunlar giderildi diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 20 Mart 2009; 0:29:04 >
  • İnşallah dediğin gibidir , sonuçta o kadar paralar dolarlar eurolar yurt dışına gidiyor benim ülkemin milletimin parası yazık günah diyorum onun için uyarılarımın sebebi yoksa başka sebebim yok
  • quote:

İnşallah dediğin gibidir , sonuçta o kadar paralar dolarlar eurolar yurt dışına gidiyor benim ülkemin milletimin parası yazık günah diyorum onun için uyarılarımın sebebi yoksa başka sebebim yok

haklısın arkadaşım az para değil zaten arkadaşta yüksek cihaz istiyor... bende yanılıyo olabilirim zaten kesin konuşmuyorum ama duyduklarım ve kendimde kulladığım için bildiklerimi söylüyorum...
  • Bakalım dediğim gibi inşallah güle güle eskiterek kullanırsın sorunsuz
  • hp pavilion amcamda var ve o ısınıyor
    ama şu anda kullandığım hp compaQ 4 saatlik kullanımlar sonucu ısısnma oluyor ve çok da fazla değil
  • DV7,DV6,HDX hikâye.Bence imkanın varsa Abd'den XPS M1730 getir bak keyfine.Abd'de M1730'un bütün modellerinde 9800m GT SLI standart
    2100-2200 dolara C2D T9300'lü,320 gb 7200 hdd'li,9800m GT SLI'lı ve ageia physx'li ve 1 yıl garantili bir pc alabilirsin

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    Benchmark'larda en hızlı kartlarda ilk 5'in içinde

• http://forum.donanimhaber.com/m_26051659/tm.htm

şekildeki gibi tavsiye başlıklarını inceleyiniz. Her sayfanın tavsiye başlığı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.