YENİ KASA HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 TÜM PAVILION SERİLERİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞ ÖNERİ, HER TÜRLÜ SORUNU YAZABİLİR ARAMIZDA SORUNLAR ÜZERİNDE TARTIŞIP , ÇÖZÜMLERİ DEĞERLENDİREBİLİRİZ NE DERSİNİZ? SİZ DE YENİ KASA HP PAV. KULLANICI İSENİZ BURAYA YAZIN :)) BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR, BİLGİ KISKANÇLIĞINA SON :)))
ÜYE SAYIMIZ GİTTİKÇE ARTIYOR:), HEPİNİZİ YAZAMIYORUM AMA HOŞGELDİNİZ, ARAMIZA :)) HEPİNİZ
Kusura bakmayın ama bu alete Nvidia 7200 ekran kartı hiç yakışmamış, heke bu fiyata bu notebook bence alınmazdı derim, gene de hayırlı uğurlu olsun. Allah sizi HP servislerine düşürmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero01 -- 21 Eylül 2006; 5:06:19 >
"Bir yandan batının işçi sınıfı, öte yandan Asya ve Afrika'nın köleleştirilmiş halkları milletler arası sermayenin kendilerini yıkmak ve efendilerine büyük çıkarlar sağlamak için köle durumuna getirilmek istediğini anladığı ve sömürge politikasının işlediği suç Dünya işçilerince kavrandığı gün burjuvazinin gücü sona erecektir." 22 Ekim 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Kusura bakmayın ama bu alete Nvidia 7200 ekran kartı hiç yakışmamış, heke bu fiyata bu notebook bence alınmazdı derim, gene de hayırlı uğurlu olsun. Allah sizi HP servislerine düşürmesin.
Vallahi ben amerikada universite ogrencisiyim.Aleti 1500 USD ye aldim.Ozellikleri imzamda yaziyo zaten.Nvidia 7200 de dusunduumden iyi cikti.HL2 yi bile 1024-768 bile olsa en iyi kalitede takilmadan oynayabiliorum o bana yeter kardes.
bende beğenerek kullanıyorum dv6097 modelini türkiyeden 1599 arti kdv ye aldım güzel gerçekten oyun oynamayacaklar için oyunda oynanabilir bence birde diski nasıl böldünüz bunları yazarsanız sevinirim
beyler bir test programi onerin surayada skorlari koyalim
"Bir yandan batının işçi sınıfı, öte yandan Asya ve Afrika'nın köleleştirilmiş halkları milletler arası sermayenin kendilerini yıkmak ve efendilerine büyük çıkarlar sağlamak için köle durumuna getirilmek istediğini anladığı ve sömürge politikasının işlediği suç Dünya işçilerince kavrandığı gün burjuvazinin gücü sona erecektir." 22 Ekim 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk