Şimdi Ara

dizüstü bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün lenova aldım ama bozuk çıktı bugün geri verdim. bana fiyatı 2000tl ye kadar olan bir notebook tavsiye edebilirmisiniz ? babamı zor ikna ettim o vazgeçmeden almam lazım lütfen yardımcı olun kaliteli bir şeyler biliyorsanız lütfen fikir verin .

• Kullanım amacınız nedir?
  • ofis programları internete girme film izleme amaçlı kullanılacak.fan sesi olmaması lazım lenovo z500ü fan sesi var diye iade ettim internet üzerinden değil bimeks teknosa gibi mağazalardan alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: feyzanr

ofis programları internete girme film izleme amaçlı kullanılacak.fan sesi olmaması lazım lenovo z500ü fan sesi var diye iade ettim internet üzerinden değil bimeks teknosa gibi mağazalardan alabilirim

dostum 2000 veren 200 daha verir bunu al güzeldir. oyun, film gibi ihtiyaçlarını karşılar. Full hd filmlerde rahat edersin ve sorunsuzdur.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-svf1521lstb-svf1521lstb-notebook-core-i7-200ghz-8-gb-750-155-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68910

• teşekkürederim yardımınız için vatan taksitlerde sorun çıkardı teknosadaki şu modeller onlara eş değer midir sizce bu fiyata değer mi
    http://www.teknosa.com/urunler/125032657/asus-x550vc-xo019h-notebook
    http://www.teknosa.com/urunler/125032591/asus-k55vd-sx862h-notebook

• İlk seçenekteki yukardakilerle aynı hatta ultrabook işlemcisi olmayan modeli bulduğunuz,daha iyi onu alabilirsiniz 2. seçenektekinden daha iyi ve daha estetiktir 1. seçenek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Bilgisayar
    3 yıl önce açıldı
    Bilgisayar
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler ram kapasitesi artırılabilir mi sonradan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzanr -- 20 Ekim 2013; 22:23:40 >
  • feyzanr F kullanıcısına yanıt
    Tabiki 2 slot var muhtemelen 1 tanesi dolu diğerine de aynı özelliklerde ram takabilirsiniz.
  • sağolun
  • Teknosa fiyatı çok yüksek vermiş bence. Taksit konusunu ayarlayabilirseniz ben şunu tavsiye ederim aynı model, ram 8gb
  • arkadaşlar bimeksten lenovo g500s i7 li model aldım laptobu ilk açtığımda yanık değilde plastik kokusu gibi bir koku yayıldı fan çıkışındaki hava plastik gibi kokuyor tam plastik gibide değil aslında bu normal midir bilgisayarın sol tarafından geliyo koku lütfen yardımmm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzanr -- 3 Kasım 2013; 22:32:56 >
  • Gereksiz endişeleniyorsunuz. Ayrıca bahsettiğiniz kullanım amacına yönelik bir bilgisayardan fazlasını almışsınız. Laptopunuzu koklamak yerine kullanmanın keyfini yaşayın.
  • 1 metre mesafedekiler duyacak şekilde yayılıyor koku çevremdekilerde söylüyor normalmidir bu ?
  • Yeni makine fabrikasyon plastik kokusu gelebilir sol tarafından gelmesi bu kokunun fan tarafından dışarı atılması zaten bir devre yanmış olsa bir terslik fark ederdiniz yeni makinede bu koku doğal karşılanabilir bu bende de olduydu ilk makineyi aldığımda zamanla kayboldu gözle görülür sıkıntı yoksa sizde makinenizi rahatlıkla kullnın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.