Şimdi Ara

Dizimag Kapandı - ANA KONU.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
28
Favori
42.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Torrent falan eyvallah da ben 30 dan fazla dizi takip ediyorum hangisini bulacan da indirecen de altyazısını koyacan da...

    Bi arkadas da yarıs degil bekle bi dizi bitsin digerine gec demiş, kardeşim senin çevrende öyle heralde yoksa yarış yapan yok dizileri ardı sıra takip edebilirken neyine 3 ay bi sezonun bitmesini bekleyeceksin de sonra toptan seyredeceksin

    Bir diğer lafımda hayatı bedavacı zihniyetle götürenlere, kardeşim demişssin parayı götürdüler falan,

    1-çok biliyorsan sen yapacaksın bu işi
    2-yapamıyorsan çamur atmayacaksın nerden izliyorsan izle unutma emeksiz yemek olmaz
    3-öyle torrentten beleşe çekmek kolay hatta bu zihniyetler çeker ama seed vermezler bilen bilir
    4-herkes sizin kadar zeki değil iqlar da tavan değil ondan dolayı 5 dizi ya da fazlasını izleyen hangi dizi de nerde kaldığını bilemiyor maalesef

    neyse işin özü sağlam siteydi, herkes izlediği diziyi rahatlıkla bölüm bölüm takip edebiliyordu, günü gününe ekleme ve çeviri yapıyorlardı bu da hepimizin işine geliyordu umarım farklı yollardan geri dönüşü yapacaklardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    takip ettiği dizilerin her bölümünü izlemiş kişiler de var ben onlardan biriyim mesela bir dizi bitir sonra ötekine başla demişsiniz de ben zaten takip ettiğim bir sürü diziyi bitirdim yeni bölüm çıkınca izliyorum benim gibi birçok kişi vardır diye tahmin ediyorum. birde her dizi yok malesef yeni çıkan dizilerden ground floor a bakıyordum mesela arattım bulamadım ben izleyecek yer. inş açılır sitemiz de rahat ederiz

    +10000000000
  • Kaliteden dem vurupta siteye çamur atan arkadaşlar hepinizin evinde ;
    8000 serisi Samsung, VT serisi Panasonic plazma ya da Pioneer kuro var heralde ? Hiçbiriniz 15.6 Laptop tan ya da 19" monitörden izlemiyonuz tabi sizin için detaylar renk geçişleri hareketli sahneler, kırmızı rengi canlı vermesi ghost effect, shadow effect olmaması çok önemli anlıyorum. Siz bi zahmet dizilerinizi 4K ultra HD izlemeye devam edin de burda bu siteyi neden kaptıldığına anlam veremeyen çözüm arayan üyeleride uğraştırmayın yorumlarınızla..
    Not: Twitter'da hashtag açılmış Dizimag için. Yaran caps'ler ve swf'ler paylaşılıyo bakın derim :)
  • Valla onu bunu bilmemde 5 senedir Film ve diziler 1080p torrent akıyor yanii
  • Captain Awesome kullanıcısına yanıt
    Dizilerin bulunması sıfır sorun alt yazı desen divxplanet var koskoca site her türlü dizinin altyazısı mevcut. İstedikten sonra 5dk uğraşla birço şey yaılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bora T.

    720p leri iğrençti zaten.1 bölüm izledim diziden bir daha da açmadım bile siteyi.Görünü çamur gibi.Torrent denen bir şey var.İndirir mis gibi izlerim dizimi.

    Mobilde çok rahat oluyordu.
  • Dizimag'ın yerine torrent'i kullanmayı biz de biliyoruz fakat arkadaşlar mantıksız mantıksız konuşmayın lütfen. Dizimag'da dizide nerde kaldığını, hangi dizileri izlediğini, favorilerini, dizi hakkında yorumları, ne zaman çıkacağı hakkında bilgileri, fragmanları her şeyi tek bir çatı altında takip edebiliyordun.
    6-7 tane takip ettiğim dizi vardı, kim bilir hangisinde kaçıncı bölümdeyim? hepsini tek tek kontrol edecek de değilim, sadece lanet ediyorum bu zihniyete. Youtube'da kapanmıştı, bunlardan her şey beklenir. Ha tabii şimdi yemez tabi youtube'u kapatmak, anca böyle sitelere dadanın artık.
  • Tvde değil de pcde izlesem hatta 15.6lık leptopta izlesem yine gider indiririm. Net hızım mı düşük? O zaman gider 350mblık indiririm. Onun görüntüsü bile dizimagden iyidir. Adam gibi çeviriyi de divxplanettten koyar izlerim. Ne dizimagmış ulan. Millet kafayı yemiş. Oh iyi olmuş.

    Bir gün torrente de engel gelirse o gün de ben zırlarım belki orası ayrı
  • " Zalim bir diktatör Dİzimag'a kan ağlatıyor " yarıldım buna
  • Şu konuda fark ettim milletimiz çok bedavacı hiç zahmet etmeye gelemeyen tembel insanlar topluluğuna dönüşmüş. Armut piş ağzıma düş diyolar.

    2 tık yapıp bir dosya indirip çayın suyunu koyup demlenene kadar izlenecek kadar ön bellekleme yapılan bir sistem varken halen dizimag dizimag deyip kıvranıyorlar. Uğraşmadan emeksiz yemek ne iyi.

    Hadi bunlar dizi bunların bir kısmı ülkemizde yok var olanlarda en azı 5 bölüm geriden geliyor. Film falan olsa zaten emek hırsızısınız diyenler olur ona lafım yok ama dizi için birşey diyen olmaması gerek. Sonuçta kendi ülkesinde reklam gelirleri ve izlenme oranı ile gelir elde ediyorlar.


    işin özü tembellikte çağ atlamışız daha ufak 2 dosyayı indirip bir programa yüklemekten aciziz.
  • Dizi takip etmeyi kolay bir şekilde gerçekleştirmek isteyenler için can sıkıcı.
    Bunu anlayamamak zor olmasa gerek.

    Herkes biliyor torrent i eyvallah ama diziler için o kadar uğraşmak dizimag gibi bir kolaylıktan sonra külfet geliyor gözüme.
    O yüzden kimsenin akıl almaya ihtiyacı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    http://www.dizimag.com.tr beyler bu ne ?

    Oha utanmamış com.tr almış. Kimse o kimlik bilgileri vardır tık diye bulurlar.
  • Zalim bir diktatör halkına zulmediyor.Ekibini topla halkını kurtar.(Dizimagi cok sevsemde breaking bad te çıkan şu reklam beni hep ayar etmiştir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizileri takvim takvim gösteren bi site vardı. Onu verinde bari hangi gün bölüm çıkıyor ona bakaydık.
  • Bu konunun popüler olmasını bekliyordum. Mesaj atan herkese teşekkürler.
  • Allahtan diziyi bitirmiştim
  • Bir ara bulaşmıştım bu Dizimag'e. Onun gazıyla tüm dizi arşivimi de silmiştim PC'den. Sonra pişman olup, dizilerimi yeniden toparlayıp, indirerek izleme işine geri döndüm. Rahat rahat kendi düzeninde, altyazı renginde izlemek varken, bana gitmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gluskap

    Bu konunun popüler olmasını bekliyordum. Mesaj atan herkese teşekkürler.

    *dizimang dizi takipleri için mükemmeldi onun yerinni nasıl dolduracagız bilmiyorum. gece dizi yayınlanırdı sabah yada öğlen izlerdik. yazık oldu
  • bend gothrones icin girdim cokme hatasi geldi sasirdim citi burdadami calisiyor diye megerse kapanmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.