Şimdi Ara

Dizimag açılmıyor :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film olsa tamam derim de, dizi sitesi yahu, televizyonda yayınlanan bir şey. Ne isterler anlamıyorum.
  • Televizyonda bedava mı yayınlanıyor la :D reklam izliyosun da ondan bedava gibi geliyor sana dizimagda reklam izlemiyon bir şey yapmıyon diziyi çeken ekibe ne faydan oluyor? oturup tvden takip etsen reyting yükselicek reklam gelirleri artıcak en azından :D mantığa gel ya :D torrentten çektiğin filmlerle oyunlara da aynı mantığı güdüyorsan mantaliteyi bir değiştir derim hocam
  • Amerika kanalını nerede bulacağım? İnternetten alt yazısız canlı yayın mı izleyeyim?

Ayrıca bu diziyi izlemiyorum ama, eğer dediğin gibi olsaydı, CBS kendi dizisini kendi sitesinde yayınlamazdı. Sanki televizyondan önce dizimag yayınlıyor gibi konuşmuşsun.

Bu aralar izlediğim diziden örnek,
    http://www.cbs.com/shows/the_mentalist/video/ en son Aralık 8'in bölümünü eklemişler.

Bir şeye yorum yapmadan önce iyice araştırırım ben. Sanada tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClHAN

Amerika kanalını nerede bulacağım? İnternetten alt yazısız canlı yayın mı izleyeyim?

Ayrıca bu diziyi izlemiyorum ama, eğer dediğin gibi olsaydı, CBS kendi dizisini kendi sitesinde yayınlamazdı. Sanki televizyondan önce dizimag yayınlıyor gibi konuşmuşsun.

Bu aralar izlediğim diziden örnek,
    http://www.cbs.com/shows/the_mentalist/video/ en son Aralık 8'in bölümünü eklemişler.

Bir şeye yorum yapmadan önce iyice araştırırım ben. Sanada tavsiye ederim.

+1

• DIZIMAG kapalıysa bu site ne ?

Dizimag açılmıyor :(
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    dizimag adı altında prim yapmaya çalışan bir site
  • hmmm cok ilginc birkac gun oncesine kadar diziler acılıyordu şimdi donup kalıyor. Üstelik VPN ile giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

dizimag adı altında prim yapmaya çalışan bir site

Aynen
    Bu arada benim önceki gönderdiğim yorum kaldırılmış mı, yoksa benden mi kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elamir -- 11 Mart 2014; 18:09:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.