Şimdi Ara

Dizilerdeki gülme efektleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kafamı kurcalayan bir konu;
    bu komedi dizi yapımcıları bizi ne zannediyor biz neye ne zaman güleceğimizi bilemezmiyiz de bu oyuncu "a" deyince gülmeye başlayan moronların insanlık dışı kahkahalarını neredeyse her komedi dizisinde duyuyoruz.
    ileride korku filmlerindede ne zaman korkacağımızı belirten seyirci çığlıklarıyla felanda karşılaşabiliriz
    ben im bildiğim gülme efekti olmayan bir komedi dizisi var o da "malcolm in the middle"
    bu konuda benimle aynı düşünen başkaları varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 21 Mart 2009; 15:31:47 >

• Arkadaşım Sorunun Var İse Rejiye Söyle :D Burdan Sesini Duyuramazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiraj

Arkadaşım Sorunun Var İse Rejiye Söyle :D Burdan Sesini Duyuramazsın

zaten o rejiyi bi bulsam...
  • reji benim. ne oldu? bi sorun mu var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

reji benim. ne oldu? bi sorun mu var?

çıkışta arka kapıya gel
  • Benim de gülme duymadığım My Boys,Comedy Smart'ta yayınlanmaya başlayan dizi biliyorsunuzdur.O efektler bence seyirciyi koyuna çevirip o gülme efektine uyup daha fazla gülmesini sağlamak.Ha onlar olmadan dizi olur mu bence olur gereksiz bir efekt ama çoğu insan ona bağlı güldüğü için konuluyor bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5d sinemadaki komedi puhahaha.gif
    15 yıl önce açıldı
    En Etkilendiğiniz Film Replikleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya ota be nokta oka gülünmez ki be kardeşim.Hiç de güzel olmuyor
  • evet avrupa yakasını izlerken bazen takıyorum dizi zehir oluyor
  • Scrubs ta da yok gülme efekti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

reji benim. ne oldu? bi sorun mu var?

hayır benim
  • gülme efekti insanı psikolojikman gülmeye yönlendiriyor.avrupa yakasını efektsiz izle o kadar zevk almazsın inan bana.
  • Benim Annem Bir Melek te de çok fazla kullanıyorlar.kafaya takınca kulak tırmalıyor ama takmadan sadece diziye konsantre olursan sorun olmuyor..
  • bkz. avrupa yakası denilen aptal dizide aşırı bi şekilde görülmektedir.
  • türk komedi dizileri rezillik zaten onları izlemekdense kafama bir tane sıkarım daha iyi. çok klasik şeyler biri a diyo sanki komikmiş gibi gülüyor herkes..
    mesela kalabalık bir grup olarak izlediğinizi düşünün normalde komik değildir ama odada bir kaç kişi gülünce yayılıyor.
  • Ben The Big Bang Theory ve How i met your mother izliyorum ordaki gülme sesleri beni hiç rahatsız etmiyor hatta gülme sesi olup olmadığından bile emin olamadım ve 2sini de kontrol ettim varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.