Şimdi Ara

dizi tavsiyesi (mr robot) GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir gencin etkilenebileceği filmlerden biri tartışmasız fight club'tır. ve bir ergen olarak, fight club çağında dünyaya gelmedim. bu dünyayı yeni anlamlandırmaya başlamış bir ergen için büyük eksiklik. yardımıma kim koştu ? mistır robot.
    ilk sezonunda, birbirinden farklı, değişik, garip(!) 3 karaktere sahip ve sırf bu karakterler için bile izlenmesi gerektiğini düşündüğüm dizi.
    1- elliot alderson (bkz: rami malek)
    2- tyrell wellick (bkz: martin wallström)
    3- mr. robot / edward a. (bkz: christian slater)

elliot :
    siyah kapşonuyla bütünleşmiş, aşırı sıra dışı gözlere sahip olan ve allsafe denilen siber güvenlik şirketinde teknik eleman olarak çalışan zehir gibi bi genç.
    harbiden gözlerine değinmeden edemicem. gözleri oyunculuk eğitimi almış gibi lan, her sahnede bu karakterin gözlerine bakıp nasıl bir ruh halinde olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz. yolda dümdüz yürürken bile insanlarla göz kontağı kurmamak için gözlerine bildiğin halay çektiriyor. ben bu kadar sabit olmayan ve yetenekli göz görmedim yeminle. elliot, insanları okumakta ve çözmekte piskoloğundan daha yetenekli.her şeyin farkında ama sahip olduğu farkındalıklar arasında onu en çok dünyada çoktan kurulmuş olan düzenin siktirboktanlığı rahatsız ediyor veee dizi başlıyor. çünkü onda da var bi puştluk. onunda zaafı güç.

öncelikle bu çocuk aşırı sıkıntılı. diziye ilk başladığımda şu puşt yüzünden 3 bölüm izleyip kapatmıştım. içimi çok sıkıyordu. bi rahatsızlık bi baş ağrısı veriyordu bana. bizde biliyoruz lan her şeyin şen şakrak olmadığını. bizde biliyoruz içimizden fak tı sosiyağti demeyi. ama yapçak bir şey yok be gülüm bizim götümüz bu kadar sıkıyor. önümde sınavlar mınavlar var benim derdim bana yetiyor zaten deyip kapatmıştım. ama bir şey diyeyim mi ? dizideki atmosfer beni nasıl etkilediyse 1 ay sonra içimde aniden bi izleme isteği geldi ve devam ettim, iyi ki de etmişim. devam ettiğimde elliot'un en az benim ona sövdüğüm kadar kendisine de sövdüğünü farkettim. o da kendisinden hiç memnum değil. sosyal anksiyete bozukluğu, klinik depresyon, götünü arada kurtaran paranoyalar gibi bir çok mental sorunları var. bir kere ayık kafayla dolaştığını görmek zor. aslında her ne kadar aykırı biri gibi görünse de acı bir durum var. elliot'ta sosyal medyada kız düşürmek, starbucksta ortam yapmak, steve jobs'u kahraman bilmek istiyor kısacası gözlerini kaçırdığı insanlar kadar normal olmak o da istiyor. yapacak bir şey yo.... demeden süpürüüür. morfinle arası çok iyidir. burnunu elektrikli süpürgeye, göz altı çukurlarını ise süpürgenin çöp torbasına benzetebilecek kadar. yalnızdır, ama sevmeyerek çalıştığı şirkette kraldır, patronun gözdesidir. bu dizide taht, bir bilgisayarın önünde duran sandalye ya da benzeri bir oturaksa kralda elliot'tur çünkü bu piç bu işte bayağı iyi. çevresinde bulunan her insanın bilgisayar ortamındaki tüm gizlisini saklısını araştırmak gibi değişik hobisi var. yapabildiği tek sosyal aktivite olan karşıdaki insana olumlu ve tek düze cevap vermesi, sanal dünyada yaptığı o insana ait keşiflere bağlıdır. tumblr kapak fotoğraflarında resmini sıkça görebilirsiniz. yapabildikleri, sizlere yazılım evreniyle tanışma motivasyonu sağlayabilir. valla yalan yok, bende isterdim heçkır meçkır olmak. özendim mi ? kim özenmez lan ! kuzenimin ele geçirdiği lol hesabım için, 2 günümü şifre kombinasyonlarına harcamıştım. en iyi dostu babasıymış dediğine göre. kaybettiği babasını aşırı derecede anar. yanii, olması gerektiğinden fazla anıyor. boku çıkar mı , bilmem çıkar mı ? bunun takıldığı üç, beş insan var. shayla adında saf ama tatlı (bu karı beni azdırıyo) bi torbacı hanım ve aynı şirkette çalıştığı, eski çocukluk arkadaşı olan angela adlı abla (bu da azdırıyo) örnek verilebilir.
    bu acınası herif hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok. çünkü senin gibi ezmelere ihtiyacımız yok elliot.
    editlenecek.

• Ben ne okudum az önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin konusu haçkırlı falan diye başlamıştım daha ilk sezon bitmeden içinde brazzersa taş çıkartacak sahneler vardı.
  • İlk 2 sezonunu güncelken izlemiştimde tadı kaçtı bence 2 de bırakmalıydılar.
  • Biri şuna Person Of Interest veya Breaking Bad izletsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.