Şimdi Ara

Dizi Arayanlar İçin Dizi Tavsiyelerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok dizi izledim.En iyilerinden en kötülerine kadar şimdi size en beğendiğim dizileri yazıyorum.Belki yardımım dokunur.

1- Prison Break

Arkadaşlar bu diziyi izlediğiniz de diğer hiç bir dizi bu kadar zevk vermez.İmdb'de en az 8 puanlı dizilerin ilk bölümünü izleyip bi daha izlemedim bunu izledikten sonra.(Breaking Bad,Dexter,Game Of Thrones hariç.)

Bazı arkadaşlar dizi yok 3.sezonda bozdu falan diyecek ama kusura bakmayın hiçte öyle değil.Diğer sezonlara nazaran biraz sıkıcı gelebilir ama 1-2 bölüm izlediğinizde tekrar bağlanacaksınız.

Tabi senaristler para kazanmak için diziyi biraz uzattılar eğer çok uzatmadan bitirselerdi.En iyi dizi dendiğinde kimse tartışmadan pb derdi.

Imdb Puanı : 8.6

2-Breaking Bad

Dizi ilk başlarda biraz yavaş gidiyor diyebilirsiniz.Haklısınız ama 2-3 bölüm sabredip bir insanın nasıl kabuk değiştirdiğini göreceksiniz.Özellikle son sezon bi yandan ana karakteri sevip bi yandan da nefret edeceksiniz.

Imdb Puanı : 9.4

3-Game Of Thrones

Winter is coming.. Güzel dizilerin ilk bölümleri biraz yavaş,sıkıcı olabiliyor bunun için hiç bir diziyi ilk bölümüne göre yargılamayın.Dizide 5 kralın 1 taht için savaştığını göreceksiniz.Game of Thrones eski dönemleri o kadar iyi yansıtmış ki dizinin için de olmak isteyeceksiniz.

Imdb Puanı : 9.4

İlk 3 ten sonra dizilerin direk adını vereceğim.Yine en beğendiklerimden en kötüye doğru.

4-Dexter

5-The Walking Dead

6-Lost

7-The Wire

8-House

9-Oz

10-Spartacus Serisi

11-Sons Of Anarchy

12-Sherlock

13-How i met your mother

14-Supernatural

15-Misfits

16-Homeland

17-Doctor Who

18-Mad Men

19-Fringe

20-Californication

21-Person of Interest

22-Glee

23-Shameless

24-Chuck

25-Teen Wolf

Bol alternatifli bir liste yapmaya çalıştım.Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal* -- 28 Ekim 2012; 16:45:26 >

• Eline sağlık

bende dizi arayışlarındayım bu aralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ezel tadında bir dizi arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.