Şimdi Ara

Dizele veda: Yeni Golf'ün Türkiye'de dizel seçeneği olmayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsabet olmuş. Spor arabada dizelin ne işi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum çoluk çocuk kaynıyor şu yorumlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takmış sın illa her yerini bir yere benzetecegim diye galiba :) (Not: golfdan nefret ederim)

• Yavaş yavaş elektriklilere alışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

TSI motora tüp takılamadığından elvada golf :)
    Prins var, lütfen yanlış bilgilendirmeyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

VW'in 1.6 dizeli kadar berbat bir emsal dizel olduğunu sanmıyorum. Gaza basınca zırrrrrrr diye ivmelenen iğrenç bir motordu zaten.
    demek berbat öyle mi? sen şu videodaki gibi EP3 typer ve Civic 182 RS ile yan yana yürüyecek bir tane focus, astra, megane, egea, accent blue, kia ceed, i30 vs bir tane 1.6 dizel bir araç göstersene?

• dizel düşmanı trollerin uydurmasını gerçek sanmak...
  • Bizim camiada dizel konuşur benzinli golfü yüklemek sarmaz
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Arka çamurlular ile tavanı bulamadım hodjam.

Not: golf hayranıyım aşırı seviyorum hastasıyım

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    aurisin tasarımında çalışan bi mühendis arkadaş aurisin bir yerini golften daha iyi tasarladığını söyleyerek yeni bir fikir atar, fakat müdürleri daha ucuz ve daha iyi olmasına rağmen segment yerinde değişme olmaması için reddederler. (Mühendis arkadaş Türk). Bende VW yi sevmem ama gerçek anlamda referans
  • tr ye elektürüklü araçlar gelirse sanayi esnafı aç kalır işsizlik patlat

• evet aslında takılabiliyorda ne kadar sağlıklı oluyor ? TSI çalışma prensibi olarak lpg ile uyumlu değil. çevremdede takana daha hiç rastlamadım.o yüzden takılamıyor dedim.
  • Dizel motor 2.0 diye gelmiyor veda edildiği falan yok.. Elektrikmiş, nerede gördünüz elektrikli araba.
  • "Söz konusu sistemin benzinli motorlara göre her 100 kilometrede 0.4 litre yakıt avantajı sağladığı ve emisyon değerini yüzde 10 oranında düşürdüğü söyleniyor. " (0.2 lt yakan tisiaycılar artık yakıt üretecekler!)
    Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAGLAMMORUQ -- 9 Aralık 2019; 20:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozlu

aurisin tasarımında çalışan bi mühendis arkadaş aurisin bir yerini golften daha iyi tasarladığını söyleyerek yeni bir fikir atar, fakat müdürleri daha ucuz ve daha iyi olmasına rağmen segment yerinde değişme olmaması için reddederler. (Mühendis arkadaş Türk). Bende VW yi sevmem ama gerçek anlamda referans
    Avrupalının 27 bin paraya Bizim 5ile 10 kat daha pahalıya aldığımız araç referans oluyor haa.

Avrupalı için ucuz araba Bizim için pahalı araba ama bizde tok kapı sesi ve 2. Elde kârlı satışı var. Avrupada da bizim gibi pahalı olsa en çok satan araç olur mu bir düşünün.

Adı bile halk arabasi..

• Turkiyedeki vergi sisteminin emsiyon degerlerine gıre degisecegine dair bir ibare olabilirmi bu ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

evet aslında takılabiliyorda ne kadar sağlıklı oluyor ? TSI çalışma prensibi olarak lpg ile uyumlu değil. çevremdede takana daha hiç rastlamadım.o yüzden takılamıyor dedim.
    Takan çok yok ama TSI motora takan herkes prins takıyor çok sıkıntı çıkarmıyor diye duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    :)

• Eski TSI'a göre 100 km'de 0,4 litre tasarrufu :D Wowww!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.