Şimdi Ara

DİZEL FOCUS mu-DİZEL TOYOTA mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
13.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 yıl garantisi ile..
    yepyeni yüzü ile saglam kasası geniş servis ağı ve dünyanın en çok tercih edilen binek otomobili,
    konforu ve sessizliği,
    az yakıt tüketimi ile ben simsiyah bir toyota corolla elegant d4d dizel tek geçerim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casagrande -- 16 Eylül 2009; 22:51:00 >
  • gri renk almayı dusunuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

5 yıl binilecek bir sıfır araba..
    5 yıl garantisi ile..
    yepyeni yüzü ile saglam kasası geniş servis ağı ve dünyanın en çok tercih edilen binek otomobili,
    konforu ve sessizliği,
    az yakıt tüketimi ile ben simsiyah bir toyota corolla elegant d4d dizel tek geçerim......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper145

@honda04

Nedir bu sorunsuzluk=toyota=japon ? Ben 0 ford alıcam sorunmu çıkaracak yani bana ? Lütfen saçmalamayalım.. 2010 model araç alıyoruz sorunludur veya sorunsuzdur diye bir kıyaslama olamaz..Her mesajınızda japon otomobili övüyorsunuz biraz objektif olun..

@Thegate

Sizde Fiat fanatığı olmaya başladınız , her mesajınızda bravoyu övüyorsunuz, 115 ps 240nm torklu bir araçla 120ps 300 nm torklu bir aracın kıyaslanmıcağını herkes bilir , bunu türlü grafiklerle kanıtlamaya gerek yoktur..

Şunuda söyleyeyimki Bravo , focusdan sadece performans olarak daha iyi olabilir.. Fiat herzeman fiatdır..

Başlığa dönersek , Başlığı açan arkadaş + larını - lerini yazmamı istemiş..

+Yol tutuşu , konfor , sağlamlık gibi konularda gayet başarılı..
    +Performans olarak yine sınıfında bravo dan sonra en güçlü dizel motora sahip..
    +Görünüm olarak corolla ile kıyaslanamaz , daha oturaklı ve daha tok bir araç..
    -Motor sesi çok fazla , ses yalıtımı çok iyi olmadığından motor sesini içeri alıyor biraz..

Toyotoyla maceraya gerek yok , ''Yüzük Lordun,Yol Fordun''

Tamamen katılıyorum. Allah aşkına bir toyatanın donanımına bakın birde aldığı paraya? Birde focusa bakın.

Bende günlerdir araba bakıorum dizel bir araç almak istiyorum. Benim arabam opel astra H kasa benzinli. (Birde opelin enjoy donanıma ve fiyatına bakın.) Yeni kasası cıkmıcak olsa hemen gidip alcam.

Lütfen su boş yere dünya para ödediğiniz iğren saygısız japon arabasını övmekten vazgeçin.

Özetle benim için güvenlik donanım ve konfor gelir. Birde fiyat/performans tabiki

Bu açıdan bakıldığında

Focus titanium x paketi ile gerçkten güzel. (Ayrıca kamu indirimi var fiyat şuan cazip ancak araç bulabilirseniz)

Toyata ya kanım çok ısınmıştı ancak 39250 verip kapak jantlı ve manel klimalı bir arabaya binmekte içime hiç sinmedi. Ayrıca satışta ki ukala tavırlarda cabası.

Birde eğer otomobil alıp uzun yıllar kullnaıcaksınız opel astra 1.3 enjoy elegance paketini bir düşünün derim. Ayrıca astranın yeni kasasını çıkarmasını bekleyebilirsinizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

5 yıl binilecek bir sıfır araba..
    5 yıl garantisi ile..
    konforu ve sessizliği,

HIZ SABİTLEYİCİSİ OLMAYAN
    ELEKTRİKLİ KOLTUĞU OLMAYAN
    XENON FAR SECENEĞİ OLMAYAN
    STANDARLARI DÜŞÜK ELEGANCE MODELİ NE DÜNYALAR KADAR PARA HARCAMAK????????
  • Yanlış yönlendirmek istemem ama 2 gün önce bir tanıdığımıın focusunu bir gün süreyle kullandım araç 2008 sedan dizel di.Ben konfor olarak açıkcası aracı beğenmedim.Çok yol sesi alıyordu ve konforlu değildi.
  • ukala tavırları benim arkadaş focusun 5000 de debriyaj sıyırmasından sonra serviste görmüştü. Paşa paşa ödettiler çocuğa.
    BU kadar alıngan olma derim....Ayrıca mercedes bmw değilki bu... kısmet işi. Hagisini alırsan al..İkisinde de mutlaka sana yetmeyen bir şeyler olacaktır...
  • hangisini alırsanız alın içinize sinsin ve hayırlı olsun inşallah..
  • yaptıgınız yorumlar icin tesekkurler...
    1 hafta sonra araba alacam ama hala kafamda hangisini almam gerektigi netlesmedi.
    degerli donanimhaber uyeleri sizin daha ayrıntılı bilgilerinize ihtiyacım var arabada son kararı vermek icin.
    lutfen esirgemeyin yorumlarınızı
  • Focus titanium x paketi tek geçerim...neymiiş efendim toyota sorunsuz söle böle allah askına arkadaslar 2010 dayız yawww tekrarlıyorum Focus titanium x paketini hiç düşünmeden alırım hele birdde beyaz olursa varyaa offff.....

DİZEL FOCUS mu-DİZEL TOYOTA mı?

• Toyota`nın 5 sene garantisi var, bu Toyota`ya bir +
    Toyota`nın servisi güzeldir. Müşteri memnuniyetine çok önem verirler, Toyota`ya bir +
    Focus`un yol tutuşu başarılı Focus`a bir +
    Focus`un motoru başarılı Focus`a bir +

Bence mutlaka 2 aracı da güzelce kullanıp test edin.

İyi forumlar...
  • İki arabada dizel yani az yakıyor iki arabada sağlam yine iki arabanın da ikinci eli güzel.
    geriye iç ve dış dizayna bakıp hangisinin donanım iyiyse onu almak kalıyor.
    bu durumda focus corolladan daha iyi görünüyor arabada bi kaç şey hariç kendi sınıfına göre yok yok neredeyse.

bu devirde 40 milyar vereceğin arabada lastiklerde o dandik kapaklardan olmamalı.
    şuanda corollanın tek çekiciliği sessiz motoru gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Eylül 2009; 12:43:37 >
  • quote:

şuanda corollanın tek çekiciliği sessiz motoru gibi geliyor bana.

120'nin üzerine çıkınca o sessiz motor canavara dönüşüyor, ses yönünden.
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 30 Eylül 2009; 14:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper145

@honda04

Nedir bu sorunsuzluk=toyota=japon ? Ben 0 ford alıcam sorunmu çıkaracak yani bana ? Lütfen saçmalamayalım.. 2010 model araç alıyoruz sorunludur veya sorunsuzdur diye bir kıyaslama olamaz..Her mesajınızda japon otomobili övüyorsunuz biraz objektif olun..

@Thegate

Sizde Fiat fanatığı olmaya başladınız , her mesajınızda bravoyu övüyorsunuz, 115 ps 240nm torklu bir araçla 120ps 300 nm torklu bir aracın kıyaslanmıcağını herkes bilir , bunu türlü grafiklerle kanıtlamaya gerek yoktur..

Şunuda söyleyeyimki Bravo , focusdan sadece performans olarak daha iyi olabilir.. Fiat herzeman fiatdır..
    Başlığa dönersek , Başlığı açan arkadaş + larını - lerini yazmamı istemiş..

+Yol tutuşu , konfor , sağlamlık gibi konularda gayet başarılı..
    +Performans olarak yine sınıfında bravo dan sonra en güçlü dizel motora sahip..
    +Görünüm olarak corolla ile kıyaslanamaz , daha oturaklı ve daha tok bir araç..
    -Motor sesi çok fazla , ses yalıtımı çok iyi olmadığından motor sesini içeri alıyor biraz..

Toyotoyla maceraya gerek yok , ''Yüzük Lordun,Yol Fordun''

birde adamı fanatiklikle suçluyorsun yazdıklarına bak

• yapılan yorumlarda tartida ikiside es deger gibi gozukmekte.asıl ogrenmek istediğim ozellikle 2010 modellerinde yapılan iyileştirmelerle hangisi one gecmistir? 2010 model sahipleri yasadıklarınızı paylasırsanız cok makbule gececektir.saygılar
  • konuyu açan arkadaşın bütün istedikleri 2 arada da bir arada yok.konfor,performns,servis,yedek parça açısından ford ama 2 el de çokı çabuk deger kaybediyor.yani 5 sene sonra bu yıl alına toyota ile aynı fiyat olmayacktır en az 2-3 bin aşagıda olur.toyota da 1,4 motor var araba alırken denedim konfor var ancak performns yok.servisleri ford tan ne pahalı ne ucuz.kalitede aynı sayılırlar.bu durumda ben senin yerinde olsam ford alırdım.en azından 5 yıl binecegim diyorsun 5 yıl boyunca toyotadan daha atik arabaya daha büyük motorlu arabaya bineceksin.inan 5 yıl sonra 2-3 bin tl aşagı verirsin toyotaya göre ama 5 yıl çok uzun süre ve o performnsa deger
  • Ben olsam VW yeni 1.6TDİ motoru çıkardı.En az yakıt tüketen motor olarak lansede edildi. JETTA veya GOLF 1.6TDİ alabilirsiniz fiyatı 43milyardan baslıyor.KONFOR ve KALİTE arıyorsanız bence VW.
  • vw'ciler fanatik..
    diğerleri japon över..
    bir tek ford'cular tarafsız..
    Adam 5 kişilik aile ve konfor demiş... konforrr... hani focus'da olmayan...
    Ayrıca focus sedan corolla'dan daha tipsiz bir araç bana göre..
    Focus alacaksan HB alacaksın , o da 5 kişilik aileye olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Ben olsam VW yeni 1.6TDİ motoru çıkardı.En az yakıt tüketen motor olarak lansede edildi. JETTA veya GOLF 1.6TDİ alabilirsiniz fiyatı 43milyardan baslıyor.KONFOR ve KALİTE arıyorsanız bence VW.

bi teknik verileri incelesen ii olur. kesinlikle en az yakıt tuketen degil
    burda bahsedilen 2 arabada ondan az yakıyor.
  • babamın şirket arabası 2009 araç 96000 gitti seyahatleri dolayısıyla 1 yılda falan sadece hava ve yağ filtreleri yağı değişti araç tık demedi yarın 2010 forc focus titanium alıyoruz aile olarak insignia alıcaktık biraz maddiyat birazda forddaki avantajla focus a geçtik bana kalsa insignia tip olarak çok daha güzel ancak ford da kalite var bunu anladım ses sistemi hertürlü araçtan orjinal olarak güzel diyorum hele hele corolladan babamdaki fiesta standard en düşük donanım süper bası var klima başarılı araç torklu kalkışta çok rahat 3.20 ile rekabet edicek düzeyde düşük devirlerde bile torklu kendimde kullandım özellikle yola yapışan bir araç bundan önce vectra a-b-c kullandım astra b ve c kullandım toyota araba mı diyorum sadece biz zor bulduk arabayı tükenmiş heryerde kaçırma derim 100000 git tık demiyceğini garanti ederim

debriyaj balatasını yakan arkadaşında kendi sorunuymuş :) (örnek ışıkta viteste bekleyen vatandaşlar) dediğim gibi 96000 de maşallah banamısın demedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.