Şimdi Ara

Dizel Araç Kullanıcıları. Aracı Gerektiği Şekilde Kullanıyor musunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baba0392

Ben de TSI motor sahibiyim.

Sabah özellikle hava soğuksa tüketim 0.7-0.6/saat olana kadar çalışır vaziyette beklerim. Park edeceğim Zamanda rölantide 1 dk kadar beklerim. Gerçekten önemli bunlar. Dikkat edilirse motor önemli ölçüde ömrünü korur. Hyundai H100 kullanır gibi kullanırsanız ondan sonra TSI MOTOR YAĞ YAKIYOR İÇERİ diye konu açarsınız.

H100 motoru piyasadaki en dayanıklı dizellerden 350-400 bin km olanlarını cok gordum onların kullanıldığı gibi kullansanız muhtemelen dediğiniz sonuc ortaya cikar
    Ama turbo benzin piyasanın en mantıklı seçeneği su an icin o da es geçilmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iki araçımda 308 idi motor olarak birincisi 1.6 HDİ 110 HP, ikincisi ise 1.6 e-HDİ 112 HP motoruna aşık oldum desem yeridir değişik araç alıcaktım yine 308 aldım güzel bir araç kesinlikle tavsiye ederim.
  • Melihdk kullanıcısına yanıt
    Kısmetse dusunuyorum bakalim ustam. 112lik olan makyajla mi gelmisti?

• Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Aslan besleyen yemini dusunmezmis Ufak tefek seyler illa olur

• 2 litre benzinli atmosferik candır....
    Dizel araç sahibiyim kışın özellikle bela tangır tungur oluyor sesi soluğu sanki ruhu var ayaz yemiş it gibi sızlanıyor..
  • mert107 kullanıcısına yanıt
    Onun da vergisi bozuyor işi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

2 litre benzinli atmosferik candır....
    Dizel araç sahibiyim kışın özellikle bela tangır tungur oluyor sesi soluğu sanki ruhu var ayaz yemiş it gibi sızlanıyor..

ayaz yemis it ha. Allah da seni guldursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Ya çoğu insan dikkat etmiyo orası doğru ama bazıları eşek niyetine kullanıyo arabaları ama hiç sorun yaşamıyolar.Ama bizim millet multijet,dci,hdi kullandıktan sonra sorunsuzluğa alışmış

direk olay budur.
    Eşşek niyetine kullanırım, 110bin km ve 10 yaş,
    Ayrıca dikkat edilmesi gereken bi noktası da yok, hepsi şehir efsanesi, sadece standart 3lü: temiz yakıt, düzgün bakım (ayrıca standart bakımı 150TL), soğukken anırtmamak

• Evet 112 HP, sportiumlar 115 HP fakat kağıt üzerinde 112 HP olark görünmekte
    Makyajlilar pek hosuma gitmiyor. Peki makyajla birlikte gorunum disinda ne var acaba?

• Ben iki araçıda aldım, HDi daha sesli ve daha hantal e-HDİ daha atak ve sessiz motordan sadece kendi sesi geliyor başka acayip sesler yok, e-HDİ ile normal arasında uçurum var keyif açısından, direksiyon daha hafif hale gelmiş bu sorundu gerçekten onu çözmüşler, benim almaktaki esas sebebim motor ve 308 verdiği tepkiler gayet stabil.
    Birinden daha duymustum sanirim. E hdi iyi diye. Ancak zaten ona para yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Birinden daha duymustum sanirim. E hdi iyi diye. Ancak zaten ona para yetmez.

Abi E-hdı'ına zartına zurtuna bakma 308'in benzinlisi bile alınır.Civic'ten sonra kalite'yi hissedeceksin.Bagaj kapağını kapattında bile farkı anlıyorsun.Civic'in,Corollanın vs uzak doğulu arabaların bagaj kapağı alınma ama Ayçiçek tenekesi gibi his veriyor
  • ilhanCLK kullanıcısına yanıt
    Eski civicler sahinden biraz hallice zaten. Dur bakalim kismetse gorecegiz 308ide

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Eski civicler sahinden biraz hallice zaten. Dur bakalim kismetse gorecegiz 308ide

Bir Vti'da benim sardırasım geliyorBelki kısmet olur logan'a tekmeyi basabilirsem mümkün gibi
    Hangisi. Civic vtimi yoksa pejo vtimi? Civicse cok zor. Pejoysa kolay bulunur

• Pejo abiCivic vti'lar Kesicide gezmekten,roll yapmaktan harap olmuş yavrucaklarBirde 98 Model arabaya 30-35 K para istiyorlar
    Yani iste ben de onu diyorum. Civic vtilar artik bitti. Pejoyu bilmem. Kavurma verin lan da 308 vti olmasi lazim yanlisim olmasin. En son memnundu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.