Şimdi Ara

dizel albeaya turbo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model multijet fiat albeam war bu aracın motorunu modifiye etmek istiyorum neler yapabilirim benim için dış görünüşü değil motoru önemli aracın kalkışını hızlanmsını v.b nasıl arttırabilirim neler yapmam gerekir nelerin değişmesi gerekir ????

• multijet II motorlu 95ps li bi motor seni daha mutlu eder, bu motoru kullanan bi araca geçiş yaparsanız bence daha yüksek performans alırsınız...
  • aracımı değiştirmek istemiyorum sadece motorunda modifikasyon yapmak istiyorum
  • Boşa para harcama hocam aracı sat Puntoya Lineaya falan geç
  • Motora yazılım yükletip 100 beygire yakın güç elde etmeniz mümkün.
  • Chip Tuning yaptırmak yada Box taktırmak en mantıklı çözüm. Alt devirler ciddi oranda iyileşecektir. Zaten 1248 cc lik Dizel motordan daha fazlasını beklememek gerekli.
  • o Chip Tuningin araca herhangi bir zararı warmı v benim aracım servis bakımlı daha önce başka hiçbir yere götürmedim onu takırmamın bir etkisi olurmu yada servis bunu takarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    Şahine multijet motor takmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Remap yaptirmanin bir zarari yoktur ancak yeni nesil multijet motora gecmen mantikli 1.3 trn birsey cikmaz Turbo buyut desem pistonlar firlar gerek yok.Arabani degistir daha guclusu ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 25 Nisan 2012; 9:43:16 >
  • chip tuning+hava filitresi+egzoz sistemi bu 3ünün üstüne çıkma bence
  • Bence de yeni nesil multijet motorlarına geçmen daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.