Bildirim
dizel albeaya turbo

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
multijet II motorlu 95ps li bi motor seni daha mutlu eder, bu motoru kullanan bi araca geçiş yaparsanız bence daha yüksek performans alırsınız... -
aracımı değiştirmek istemiyorum sadece motorunda modifikasyon yapmak istiyorum -
Boşa para harcama hocam aracı sat Puntoya Lineaya falan geç -
Motora yazılım yükletip 100 beygire yakın güç elde etmeniz mümkün. -
Chip Tuning yaptırmak yada Box taktırmak en mantıklı çözüm. Alt devirler ciddi oranda iyileşecektir. Zaten 1248 cc lik Dizel motordan daha fazlasını beklememek gerekli. -
o Chip Tuningin araca herhangi bir zararı warmı v benim aracım servis bakımlı daha önce başka hiçbir yere götürmedim onu takırmamın bir etkisi olurmu yada servis bunu takarmı? -
Remap yaptirmanin bir zarari yoktur ancak yeni nesil multijet motora gecmen mantikli 1.3 trn birsey cikmaz Turbo buyut desem pistonlar firlar gerek yok.Arabani degistir daha guclusu ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 25 Nisan 2012; 9:43:16 > -
chip tuning+hava filitresi+egzoz sistemi bu 3ünün üstüne çıkma bence -
Bence de yeni nesil multijet motorlarına geçmen daha mantıklı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X