Şimdi Ara

Diyet var Spor var ( Ama kilo almışım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen pazar tartıntım 91.5 idi kilom bu pazar tartındım 94.8 idi
    bu hafta tek diyeti bozduğum yiyecek 3 pide ve 6 tane lokmalık helva onun dışında haftanın en az 5 günü tempolu yürüyüşüm var

ve 3 pide 6 tane lokmalık helvanın bana dönüşü 3.5 kilo olmuş tartımı bozuk acaba hala anlamadım bu imkansız bir şey yahu toplasan o yiyecekler etmez 3.5 kilo anca yarım kilo ederdi

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Orijinalden alıntı: Smartly

Yahu tuvaletten sonra bakmışındır birine birine yemek yedikten sonra.Mümkün değil yoksa rahat ol

Reyiz Allah izin verirse sabah aç karnına bakacağım tekrar yazarım burayada bundan sonra akşamları değil sabahları aç karnına uyanınca bakcam
  • sabahları tuvaletten sonra bak misal ben akşam 95 kiloyum sabah tuvaletten sonra 92 felan oluyorum

spor ve diyet sırasında 1 adet gözleme 1 adet dolama ıspanaklı börek ve arkasından abur cubur kraker vs yemiştim. diğer gün tartıldığımda 2 kilo fazla çıktı bir önceki güne göre.

işte o günden beri ağzıma bir gram hamur işi sürmüyorum. abur cubur yemiyorum.

normalde yesen onları o kadar kilo almazsın ama spor yaparken yediğin için direk kiloya dönüşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

sabahları tuvaletten sonra bak misal ben akşam 95 kiloyum sabah tuvaletten sonra 92 felan oluyorum

Helal olsun birader.

MSI GTX 1070 GAMING X 8G / Intel® Core™ i5-7500 3.40GHz
    MSI Z270 Tomahawk Arctic / G.Skill RipjawsV 3000Mhz 8GB x2
    Cooler Master Mastercase PRO 5 FT / Corsair CS750M 80+ Gold
    Logitech G410 Atlas Spectrum / MSI Clutch GM60 Gaming Mouse

• tmm reyizler sakin adam haklıymış ztn sabahları tartındım 92.8 çıktı ondan önceki de91. 8 miş tmm uplamayın artık konuyu herkese rep

Orijinalden alıntı: Vedder Man

quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

sabahları tuvaletten sonra bak misal ben akşam 95 kiloyum sabah tuvaletten sonra 92 felan oluyorum

Helal olsun birader.

Ne güldüm ya 3 kilo nasıl çıkarıyon adamı öldürür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.