Şimdi Ara

Diyelim ki Nexus One Aldım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu telefonu aldığım zaman bi sorun çıkartırsa nereye vermem gerekiyor htc nin yetkili servisine mi ?

• Türkiye'de satışa başlanmadı ki. Uluslararası garanti muhabbeti yoksa garantide yoktur.
  • bildiğim kadarıyla internet üzerinden satılacakmış bayiliklere verilecek mi ?
  • HTC marka cihazlara teleservice bakıyor.
  • peki teknik servisleri nexus one ' a müdahale edebilecekler mi sizce ? =)
  • telefonu almadan bozuyorsun
  • dur dayı bi gelsinde yaaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kemal sunal ın televizyon almadan anten alması gibi bir durum
    valla film gibi adamsın...
  • Bende çok düşündüm bu durumu ama almış bulundum nexus one.Öğrendim ki şubat ortasında Türkiye'de satışa başlanıyormuş
  • dhaa çok beklemek zorundayız deseneze
  • htc yaptığına göre yine teknik serviside htc verecektir
  • yeni konu açmak istemedim acaba forumda alıp kullanan arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

yeni konu açmak istemedim acaba forumda alıp kullanan arkadaş var mı?

Üşenme yeni konu aç o kunuya akın olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lbe

Bende çok düşündüm bu durumu ama almış bulundum nexus one.Öğrendim ki şubat ortasında Türkiye'de satışa başlanıyormuş

aldıysan birkaç soru sorbilirmiyim 3g şebekesinde sorun çıkartıyormu ? kayıt işlemi zormu
  • Ben bugün aldım. Henüz inceleme safhasındayım. Öncelikle belirtmeliyimki Turkcell'in böyle bir telefondan haberi bile yok. Telefonu açan teknik servis elemanı "ama daha hiç reklam yapmadılar, satışa başlamadı" dedi ben telefonu elimde tutarken.
    İlk sorunu internet bağlantısında yaşadım. Telefonda turkcell seçmeme rağmen bağlanmadı. Kullanım kılavuzunda yazdığı üzere, teknik ayarlar için turkcelli aradım, sonuç ortada. Bu forumda HTC için verilen APN değerlerini girince, yani sadece internet yazınca telefon bağlandı ancak edge ile bağlandı.
    Sizlere bir sorum olacak; 3G ile bağlanmak için APN ayarları farklı mı? 3G ile bağlanmak için başka ayar gerekiyorsa bir arkadaş yazarsa sevinirim.

İlk izlenimler:
    - Boyutu ideal. Ne büyük ne küçük.
    - Sanal klavyesi çok kullanışlı ve hızlı
    - Mouse çok faydalı, özellikle yazı yazarken.
    - Menüler son derece kolay ve anlaşılır.

Kullandıkça görüşlerimi yazarım. Kullanım kılavuzuna buradan göz atabilirsiniz:http://www.google.com/googlephone/nexusone-userguide.pdf
    Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: alpsat2004
    Ben bugün aldım. Henüz inceleme safhasındayım. Öncelikle belirtmeliyimki Turkcell'in böyle bir telefondan haberi bile yok. Telefonu açan teknik servis elemanı "ama daha hiç reklam yapmadılar, satışa başlamadı" dedi ben telefonu elimde tutarken.
    İlk sorunu internet bağlantısında yaşadım. Telefonda turkcell seçmeme rağmen bağlanmadı. Kullanım kılavuzunda yazdığı üzere, teknik ayarlar için turkcelli aradım, sonuç ortada. Bu forumda HTC için verilen APN değerlerini girince, yani sadece internet yazınca telefon bağlandı ancak edge ile bağlandı.
    Sizlere bir sorum olacak; 3G ile bağlanmak için APN ayarları farklı mı? 3G ile bağlanmak için başka ayar gerekiyorsa bir arkadaş yazarsa sevinirim.

İlk izlenimler:
    - Boyutu ideal. Ne büyük ne küçük.
    - Sanal klavyesi çok kullanışlı ve hızlı
    - Mouse çok faydalı, özellikle yazı yazarken.
    - Menüler son derece kolay ve anlaşılır.

Kullandıkça görüşlerimi yazarım. Kullanım kılavuzuna buradan göz atabilirsiniz:http://www.google.com/googlephone/nexusone-userguide.pdf
    Saygılar,

Hayırlısı olsun hocam nereden aldın telefonu kaça mal oldu

• quote:

Ben bugün aldım. Henüz inceleme safhasındayım. Öncelikle belirtmeliyimki Turkcell'in böyle bir telefondan haberi bile yok. Telefonu açan teknik servis elemanı "ama daha hiç reklam yapmadılar, satışa başlamadı" dedi ben telefonu elimde tutarken.

resmi ithalat ürünü olmadığından, teknik destek bir süre olmayabilir.

turkcellde 2 farklı ayar var: Turkcell wap-gprs ve Turkcell internet. 3g hızından faydalanmak istiyorsan turkcell internet ayarlarını yapmalısın diğer HTC lerin ayarlarını baz alarak yapmayı dene derim.

hayırlı olsun.

• Tekrar selamlar,
    Anelka, telefonu amerikaya giden bir arkadaşım getirdi. Yaklaşık maliyeti 850 TL civarı oldu.
    Fusem, cevabına teşekkürler ancak Tcelli yeniden aradım, 3g için abone olmak gerekiyormuş, oldum. Sanırım bundan böyle 3g bağlanacak.
    Saygılar
  • 3g deneme şansın oldumu ? herhangi bir sorun yaşadınmı çünkü 3gde sorun yaşandığını duymuştum eğer herhangi bir sorun olmassa bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Tekrar selamlar,
    Anelka, telefonu amerikaya giden bir arkadaşım getirdi. Yaklaşık maliyeti 850 TL civarı oldu.
    Fusem, cevabına teşekkürler ancak Tcelli yeniden aradım, 3g için abone olmak gerekiyormuş, oldum. Sanırım bundan böyle 3g bağlanacak.
    Saygılar

Kardes Turkcell ile kullandiginda 3g ustunden kullandigina emin olabilir misin? Cunku TR de sadece 3G vodafoneda calisiyor. Diger operatorlerde EDGE ile baglanirsin. Amerikada da T-Mobile ile 3G baglantisi yapabiliyorsun. AT&T ile EDGE ile baglanir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.