Şimdi Ara

Diyelim ki hiçbir yeri kazanamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...ama advance düzeyce ingilizce biliyorum, kağıt üzerinde değil ama akıcı şekilde konuşuyorum, üniversitede hedefimi tutturamadım diyelim, ingilizce sayesinde yönelebileceğim alanlar var mı? getirisi yüksek, imkanları fazla olan meslekler var mı? yedek planım olsun istiyorum bir akıl verseniz şu konuda çok makbule geçer, çünkü hiçbir bilgim yok hepsi gereksiz mesleklermiş gibi geliyor,hatta yurtdışı imkanı olan yerler olduğunu bilsem bir an düşünmem.

Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

• yok mu bilirkişi?
  • İyi üni mezunlarının çoğu biliyo zaten meslek olmadan bi işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys-5 ten bi yer kazan o zaman Kendine güveniyosan.. Bilgi birikimin var da bunu belgeleyemiyosan kimse sana babasının hatırına iş vermez ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi biliyorsan kağıt üzerinde niye olmuyor onu anlamadım.karşı komşum lys 5 ten yüksek puan alıp polis akademisine girmişti.öyle bişey yapabilirsin
  • @Mikacan yahu arkadaşım ingilizce biliyorum kim bana maaş verir diye mi sormuşum yukarıda? 10 bin tane alan,dal var hepsini bilemk zorunda değilim forum değil mi burası belki adını duymadığım alanlar vardır diye sordum herhalde sınava gireceğiz ama bir hukuk kazanmak var bir de kazanamamak var. iş aramıyorum ben meslek arıyorum.

@bayram_abi kağıttan kastım, grammar yapıp 2 kelime konuşamayanlardan değilim onu kastettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.