Diyarbakırspor'a bölücü gözüyle bakmak şerefsizlikten başka birşey değildir. Söyliyim baştan ben günahım kadar sevmem diyarbakırspor'u, kentini, taraftarını vs. fakat kime onlara böyle bi suçlama yapamaz.
Kime neye göre şerefsizlik arkadaşım, günahın kadar sevmemenin sebebini şöyle bir oturup düşünürsen anlarsın suçlamanın sebeplerini, kimse durduk yere kimseye böyle birşey demez ama ortada açık bir neden var bilmem anlatabildim mi? Diyarbakır adını temizlemeli ki kendisine böyle suçlamalar yöneltilmesin, o taraftarların arasında kardeşi şehit olan anası babası şehit olan gazi olan insanlar var sen nasıl kalkıp şerefsiz dersinki diyarbakırı eleştirenlere; bu ülkede nelere göz yumuluyor nelere müsade ediliyor şimdi sana saysam sayfalar yetmez; iyi ki bir ... dışarı demiş taraftar ki bunda küfür içeriği bile yok. Yarası olan gocunur sonuçta. Ayrıca maç diyarbakır'ın hakkıydı diyen arkadaşlarda galatasaray taraftarlığını bir yana bırakıp tarafsız izlesinler maçı; 2 tane şutları var biri direkten döndü biri gol oldu başka pozisyon yok ortada hakemin ne olduğunuda herkes gördü, yeri geldiğinde eleştirinde ben bu maçta fenerbahçe adına özelliklede bütün galatasaraylı arkadaşların bu şekilde eleştiri yapmasını çok mantıksız buldum. Burda eleştirilecek tek şey sahanın durumuydu açıkçası. Diyarbakır taraftarının yaptığı açıklamayı kahramanca gösteren, diyarbakırı eleştirenlere şerefsiz diyen aşırı fanatik galatasaraylı arkadaşlar ne dediklerini oturup bir düşünsünler, önce diyarbakırda oynanan maçlarda ortaya çıkan manzaralara bir göz atsınlar ondan sonra eleştirilerini yapsınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: UpperByte
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Diyarbakırspor'a bölücü gözüyle bakmak şerefsizlikten başka birşey değildir. Söyliyim baştan ben günahım kadar sevmem diyarbakırspor'u, kentini, taraftarını vs. fakat kime onlara böyle bi suçlama yapamaz.
Kime neye göre şerefsizlik arkadaşım, günahın kadar sevmemenin sebebini şöyle bir oturup düşünürsen anlarsın suçlamanın sebeplerini, kimse durduk yere kimseye böyle birşey demez ama ortada açık bir neden var bilmem anlatabildim mi? Diyarbakır adını temizlemeli ki kendisine böyle suçlamalar yöneltilmesin, o taraftarların arasında kardeşi şehit olan anası babası şehit olan gazi olan insanlar var sen nasıl kalkıp şerefsiz dersinki diyarbakırı eleştirenlere; bu ülkede nelere göz yumuluyor nelere müsade ediliyor şimdi sana saysam sayfalar yetmez; iyi ki bir ... dışarı demiş taraftar ki bunda küfür içeriği bile yok. Yarası olan gocunur sonuçta. Ayrıca maç diyarbakır'ın hakkıydı diyen arkadaşlarda galatasaray taraftarlığını bir yana bırakıp tarafsız izlesinler maçı; 2 tane şutları var biri direkten döndü biri gol oldu başka pozisyon yok ortada hakemin ne olduğunuda herkes gördü, yeri geldiğinde eleştirinde ben bu maçta fenerbahçe adına özelliklede bütün galatasaraylı arkadaşların bu şekilde eleştiri yapmasını çok mantıksız buldum. Burda eleştirilecek tek şey sahanın durumuydu açıkçası. Diyarbakır taraftarının yaptığı açıklamayı kahramanca gösteren, diyarbakırı eleştirenlere şerefsiz diyen aşırı fanatik galatasaraylı arkadaşlar ne dediklerini oturup bir düşünsünler, önce diyarbakırda oynanan maçlarda ortaya çıkan manzaralara bir göz atsınlar ondan sonra eleştirilerini yapsınlar.
Onlar işlerine geldiği gibi hareket ederler boşa ağzını yorma yani
size ayrı topic açalım orda yiyin birbirinizi
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
daha büyük yazarsan cevap gelebilir.
2 kere küçük yazdım cevap gelmedi ben de büyük yazdım komik çocuk.
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Konuya yazilanlari bi oku bakayim. Sonra gel yok oyle yok boyle diye konus burda. Adamlar kiskancliktan tartismislar o kadar buda gelmis ne diyor. Sen Galatasaray'li olduguna emin misin?
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
Antuyla işim olmaz ama bir FB forumunda GS'liler daha fazla demen komik olmuş.Bizim forumda da (uA) arada FB'liler başta olmak üzere diğer takım taraftarları da çıkabiliyor ama rakip takım taraftarının daha fazla olması imkansız,hit almasının nedenini buna bağlayamazsın
Siz orda ne mesaj vermek istediğimi tam olarak anlamadınız galiba.Yani acayip sazanlamışssınız..Orda bi ironi yaptım ama siz onu sanırım pek anlıyamamışsınız..Bu dediğiniz Fatih Altay lının National Geographic kanalını izlemeyin olayına dönmüş.En azından bikaç mesajıma bakarda insan,öyle cevap yazar..
O mesajı zaten ben değil kuzenim yazmıştı. Bende sonra o mesajdan alıntı yapıp kuzenimin yazdığını belirtmiştim çünkü ironi olduğunu biliyordum. Sonra o mesajların silinmesi için şikayette bulunmuştum zaten o mesajlarda silinmiş. Sanırım sen bu mesajı benim şikayet ettiğin mesajlar silinmeden önce yazdın ama "Bu mesajı kuzenim yazmış, aldırmayın" diye attığım mesajı görmedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Büyük yazınca geldi mi abi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Akay KLC
quote:
Orijinalden alıntı: Déathklaat burdan böyle bir çıkarım nasıl yptin walla helal olsun sana alexa editorlugune bir adım daha yaklaştın
kendi yazdığını anladın mı?
anlamadıysan , anlamiş gibi davmanmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: mAh0
Fenerbahçe ' nin her maç öncesi yaptıkları introlar ile Edep ve Ahlak sınırlarını aşan , arkalarında ki güce güvenip forum sayfalarında her türlü argo kelimeye müsade eden Amigo Antu.com sitesi , Futbolcumuz Erdinç ' e dil uzatma gafletinde bulunmuştur.
Bilica ' nın pozisyonunda sarı kart verip her zaman ki gibi kollanan , Emre ' nin birinci dakikadan son dakikaya kadar itiraz ve faullerine göz yuman hakemi bile eleştirecek kadar futbol bilgisinden şüphe ettiğimiz Antu Editörleri , Futbolcumuz , Erdinç ' in açıklamalarına kızmışlar!!
Maç sonunda utanmadan " pkk dışarı " diyen kendi taraftarına ses etmeyen , maç forumlarında her türlü ahlaksızlığa izin veren insanlar!Bu armayı taşıyanlara söz etmek sizin haddiniz değildir!
Sözde Büyüklere peşkeş çekip Anadolu takımlarını göz ardı eden Lig TV ' yi ise taraflı yorum ve maç sonrası açıklamalarından ötürü kınıyoruz!Semih Yuvakuran isimli eski futbolcuyu yorumcu diye başımıza getirmeniz tam anlamıyla ahlaksızlıktır!Bu maç sadece Fenerbahçe ' nin maçı değildir bu sebeple tafa tutan birini yorumcu olarak getirmeniz terbiyesizlikten başka birşey değildir.
Ey Semih Efendi ! Maç öncesinde " Diyarbakırspor üç pas yapamayan takım " dedin.Ne oldu ? Sana tek kelime söylemek istiyoruz. Söyle semih söyle söyle ne oldu ?
Koskoca bir futbol takımına yakışmıyor böyle açıklama yapmak. Hadi Antu'dakiler fanatik taraftarlar, Diyarbakırspor klübü nasıl bu kadar küçülüp de böyle bir açıklama yapabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli
quote:
Fenerbahçe ' nin her maç öncesi yaptıkları introlar ile Edep ve Ahlak sınırlarını aşan , arkalarında ki güce güvenip forum sayfalarında her türlü argo kelimeye müsade eden Amigo Antu.com sitesi , Futbolcumuz Erdinç ' e dil uzatma gafletinde bulunmuştur.
Bilica ' nın pozisyonunda sarı kart verip her zaman ki gibi kollanan , Emre ' nin birinci dakikadan son dakikaya kadar itiraz ve faullerine göz yuman hakemi bile eleştirecek kadar futbol bilgisinden şüphe ettiğimiz Antu Editörleri , Futbolcumuz , Erdinç ' in açıklamalarına kızmışlar!!
Maç sonunda utanmadan " pkk dışarı " diyen kendi taraftarına ses etmeyen , maç forumlarında her türlü ahlaksızlığa izin veren insanlar!Bu armayı taşıyanlara söz etmek sizin haddiniz değildir!
Sözde Büyüklere peşkeş çekip Anadolu takımlarını göz ardı eden Lig TV ' yi ise taraflı yorum ve maç sonrası açıklamalarından ötürü kınıyoruz!Semih Yuvakuran isimli eski futbolcuyu yorumcu diye başımıza getirmeniz tam anlamıyla ahlaksızlıktır!Bu maç sadece Fenerbahçe ' nin maçı değildir bu sebeple tafa tutan birini yorumcu olarak getirmeniz terbiyesizlikten başka birşey değildir.
Ey Semih Efendi ! Maç öncesinde " Diyarbakırspor üç pas yapamayan takım " dedin.Ne oldu ? Sana tek kelime söylemek istiyoruz. Söyle semih söyle söyle ne oldu ?
Koskoca bir futbol takımına yakışmıyor böyle açıklama yapmak. Hadi Antu'dakiler fanatik taraftarlar, Diyarbakırspor klübü nasıl bu kadar küçülüp de böyle bir açıklama yapabiliyor.
DİYARBAKIRSPOR TARAFTAR SİTESİ.
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
quote:
Ne fark eder? O tezahüratın devamını biliyor musun?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
quote:
Ne fark eder? O tezahüratın devamını biliyor musun?
Antudakiler taraftarda Diyabakırsporlular değil mi ?
Gayet de biliyorum o tezahüratı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Büyük yazınca geldi mi abi ?
Arkadaşlar aman dikkat !!! bu yapılanlar futbol ile ilgili değil . Hadi taraftar gaza geliyo anladık ama sizlerin de gaza gelmesi olmaz !!! özlellikle sizlerin çok daha hassas olması lazım bu konularda !! Sizler eğitimli adamlarsınız ...
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Vay be olaya bak, daha düne kadar Diyarbakırspor ve taraftarlarına demediklerini bırakmayanların çoğu kalkmış burda helal olsun iyi açıklama yapmışlar diyorlar. Bu ne yaman çelişki böyle?
Sakın ben bunları tek yüzlü biliyodum deme düşüp bayılırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme