![]() “Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan aileler, Chp’li Milletvekili’ni duman ettiler, bunun üzerine Chp değil Diyarbakır’dan, Diyarbakır’ın çevre yolundan bile geçmez” https://twitter.com/yavuzka05340801/status/1547227584576065543?s=21&t=CQ_s6QqB9SOkTHFfbJcipw |
diyarbakırlı ailelerin chp'li vekili madara etmesi

-
-
Bu konuşmayı akpli bir vekil karşısında yapmadıkları için çok şanslılar. Yapamayacakları içinde şansızlar.
Neden bağırarak konuşuyorsunuz. diye soruyor, bizim kültürün bir parçası bağırarak konuşmak.
-
Bunlar kimdir, nedir bilen var mı? Ben kendimden anlatayım okuyan da kendinden düşünsün.
PKK veya sağcı solcu herhangi bir örgüt... Beni öldürebilir, kaçırabilir vs.ama imkan yok beni zorla elemanı yapamaz. Elime ilk silah verdiklerinde oradaki en yetkili kişiyi sonra da ölmeden öldürebildiğim kadar elemanı öldürürüm. Hadi cesaret edemedim, can da tatlı geldi diyelim. Beni operasyona gönderdiklerinde gece elemanlar uyurken nöbet tutmayacak mıyım? Nöbet sırasında kaçar devlete teslim olurum. Eyleme katılmamış, birilerini öldürmemiş kişileri devlet hapse de göndermiyor, artı sahip de çıkıyor.
CHP'li vekil gitmişse hata etmiş. Git gerçekten derdi olan adamı dinle.
-
Birde kandırma mevzusu var.
Bizi niye kandıramıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 14 Temmuz 2022; 10:24:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek ATATÜRKÇÜyoutube
TERÖRLE MÜCADELE KANUNU (Değişik ikinci fıkra: 11/4/2013-6459/8md.) Terör örgütünün; cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini MEŞRU GÖSTERECEK veya ÖVECEK ya da bu yöntemlere başvurmayı TEŞVİK EDECEK şekilde propagandasını yapan kişi, 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu suçun BASIN ve YAYIN YOLU ile işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında (7.5 yıl) artırılır. Ayrıca, basın ve yayın organlarının suçun işlenmesine iştirak etmemiş olan yayın sorumluları hakkında da bin günden beş bin güne kadar adli para cezasına hükmolunur.https://www.youtube.com/watch?v=4d4i6D-L4xU&feature=youtu.be -
Güzel konuşmuş da şimdi bunun suçlusu CHP mi? orayı CHP mi yönetiyor veya devletin başında CHP mi var isyanı neden CHP'li bir vekile yapıyorsun. Ki bir de CHP'li vekil ayağına kadar gelmiş seni dinliyor sakin sakin, sen gidip CHP'li vekile isyan ediyorsun, ya bir kere devlete isyan etsene AKP'ye isyan etsene yemez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 14 Temmuz 2022; 13:29:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X