Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adorer

Millet harıl harıl çalısır ama kazandıkları para ne kadar 300-400 liraya insanların çalıştırıldıgına eminim benımde merak ettigim konu burada baslıyor tuketim ürünleri (hazır ürünler) fiyatları heryerde aynı o insanlar bunlara nasıl ulaşıyor örnegin burada mavi jeans kot 150tl diyarbakırdada aynı fiyat ama buradakı insanların alım gücü fazla oradakılerın alım gücü düşük.. anlatabılmişimdir umarım

300-400 TLye kim çalışıyor, asgari ücret ile geçinen bile zor geçiniyor. Ayrıca oralar Filistin değil abartmayın, şehir asgari ücretten düşük birini zor çalıştırırsın, düşündüğünüz kadar da kötü değil. Ama çocuk sayısı fazla olunca gelir yetmiyor seninde 8-10 çocuğun olsa sen de geçinemezsin.

• Hocam cidden soruyorum.carsisinda pazarinda boyle dekolteli super mini etekli bayan carsida gezebiliyormu?kurtler nasil bakiyor geziyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Hocam cidden soruyorum.carsisinda pazarinda boyle dekolteli super mini etekli bayan carsida gezebiliyormu?kurtler nasil bakiyor geziyorsa.

Heryerde aynı. Dolaşınca çoğu erkek bakar . Doğuda batıya göre tabi ki daha fazla göze batar. Ama gezenler var ar ara görüyoruz sokakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Hocam cidden soruyorum.carsisinda pazarinda boyle dekolteli super mini etekli bayan carsida gezebiliyormu?kurtler nasil bakiyor geziyorsa.

/>
  • 1. neden bu kadan nankörler?
    2. hizmet almadıgınız halde neden aynı pardi belediyesi?
    3. hiçmi sorunsuz illere gelip imrenmiyorsunuz ?
  • Diyarbakır da elektro gitar var lan o.O

• quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Arkadaşlar Diyarbakır'dayım ve yere düşen molotofları ne yaptığımızı söyleyeceğim.
    Sağolsun Gültan Başkan bizim yerimize yerdeki molotofları belediye aracılığıyla çöpe atıyor. Karpuzu da kürekle yiyoruz, hele bir de örgü peynir oldu mu tadından yenmiyor. Gelirseniz kibe mumbar yiyin mutlaka, kokereçe 9999999 çeker. Havası serin, mevzusu derin barış dolu bir kardeşlik şehridir Amed. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle tek millet olmayı başaran nadir şehirlerden.

Ortadaki kanıtların hepsi masal demi kanka

• D.Bakır çok süper bir yerdir . Doğuştan mı oralısın ?
  • Her köşe başında yüzleri kapalı adamlar var ve kimlik soruyorlar eğer kürt değilseniz kolunuza kırmızı bir hilal yapıştırıyorlar bu başka bir milletten olduğunuzu gösteriyor.Artık ondan sonra sizin için macera başlıyor taşlamamı dersin molotofmu dersin çatışmamı dersin ne ararsan var diyarbakırda...

• Görünen köy kılavuz istemez:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27673999.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

1. neden bu kadan nankörler?
    2. hizmet almadıgınız halde neden aynı pardi belediyesi?
    3. hiçmi sorunsuz illere gelip imrenmiyorsunuz ?

gidip yaşasan aslında insanları iyidir .
  • D.bakir sehir olarak guzel. Lakin insanlari pkk korkusundan ve cahillikten ne yapacagini bilmiyor. O yuzden orada yasayan vatanini gercekten seven kürtlere yazik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

kanıt bahane d.bakır şahane

Hayırdır olllüüüm????

• Diyarbakırlıyım.İnsanların önyargılı olması umrumda değil açıkçası.Zaten şehre adım attıklarında mosmor oluyor çoğu.Gelip görsünler öyle karar versinler.Gelmeden konuşanlar yazdıklarıyla belli ediyor zaten.Neyini tartışayım gelip görmeyenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Politik olarak farkli dusunuyor olabilirler, bu beni cok alakadar etmiyor demissin.

Sokagin ortasinda arkasindan vurulan askerlerin,dag basina kacirilarak besikteki cocuguyla birlikte oldurulen ogretmenin,yolu kesilerek kursuna dizilen sivillerin,otobuse binip evine gitmek isterken yakilan gencin sucu politik dusuncelerinde ki farkliliklardi.

vicdan sahibi her insanı alakadar ediyor olması gerek. görmezden gelinemez politik bir tercihin ötesinde bir şey bu ve ben saygı duymuyorum.
  • hazroda yaşanırmı,nasıl bi yer.

• Gidilecek o kadar yer varken hiç işim olmaz diyarbakırda... Gidipte malum kişilere paramı kazandırayım.
  • Kendi topraklarimizdaki sehire yabancilasmisiz hale bak eminim bu forumda cogu kisi kendi ulkesindeki diyarbakirdan cok new yorku daha iyi taniyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Türk bayrakli bi tişörtle dolaşsak ne olur ?

Dostum,toplumsal olaylarda MHP ve CHP'nin hiç bir seçim bürosu veya Başkanlığına saldırı yapmazlar.(Ben görmedim)
    Burada ne kadar olay olduysa Ak Parti'nin ve Hizbullah ile yakınlığı bilinen Hüdapar'ın parti binalarına saldırı yapılıyor,en azından gözlemlerim böyle.
    MHP'nin parti binası şehrin en işlek caddesindedir ve Türk bayraklarıyla donatılmıştır. Ama nedense hiç bir olayda yakılıp,yıkıldığını görmedim.
    Hani ben Türk bayrağıyla dolaşırsan ne olacağını tam bilemem. Elbette Türk bayrağıyla, tam olarak bir bağ kurulmuş değil açıkçası.
    İnsanların bayrağa karşı bir antipatisi var.
    Radikal olan bazı mahallelere tşörtle girersen çok büyük sorunlar yaşarsın.

benim arabamda aynanın altında türk bayrağı asılı çıkart camı indirirler vs. dediler ama 2 hafta oldu daha inmedi bakalım cam bekliyoruz

• merkezde ofis bölgesine yakın ara sokakta bir çiğ köfteci vardı.. hala tadı damağımda...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.