Şimdi Ara

Diyanet’ten İŞİD’e övgü, ODA TV’ye katliam çağrısı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-

Devletin memuru, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın müftüsü Odatv’ye katliam çağrısı yaptı. Hem de bir dönem domuz bağlarıyla, mezar evlerle vahşet sergileyen Hizbullah’ın yayın organından. Hem de bizzat El Kaide’nin yaptığı katliamın adını vererek.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok’tan söz ediyoruz. Siirt’te Devlet’i ve Diyanet’i temsil ediyor.

Günlerdir Odatv’nin toplumu aydınlatan yayınlarını hedef alıyorlar. “Bırakınız yazsınlar, bırakınız konuşsunlar” diyerek her görüşe sayfalarını açan satırlarını parmaklarıyla gösteriyorlar.

Sonunda Diyanet’in müftüsü Ahmet Altıok devreye girdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Charlie Hebdo davasında olsun, Efendimiz döneminde Ka’b Bin Eşrefler olsun sürekli Müslümanları dilleriyle istihza ederek, alay ederek, kampanyalarla, bir takım algı operasyonlarıyla hakaret eden insanların hiçbirinin yanına kar kalmamış bu yaptıkları biliyorsunuz. Ben inanıyorum ki toplum vicdanında, nezdinde bunlar yine mahkum olacaklardır. Ve özür dilemeye davet ediyorum bu beyefendileri. Çünkü tevbe kabul edilir biliyorsunuz (gülümsüyor) ölmeden önce.”

odatv.com
    Ne Hizbullahçı teröristler ne katliam çağrıcısı müftü Kuran’ı biliyor
    https://odatv.com/ne-hizbullahci-teroristler-ne-katliam-cagricisi-muftu-kurani-biliyor-30121828.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haram olsun
  • Besleyenler bunlar tabi sakallı 3-5 sünni genç nede olsa değil mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.