Şimdi Ara

DIY lambalı ampli nihayet bitti :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, Sağolun lakin malesef reel hayat banada fazla müsade etmiyor, Her ne kadar Eray ın dediği gibi bekar olsam da
    Ve malesef Motor olayına bende uzun zamandır uzak kaldım, Motoru sattım e emanet motor felan bize göre değil sadece takipteyim, Belki ileride bir race alırsam arada sırada binmeye veya ufak bir kros yazlığa güzel olacak.
  • Isin gercegi motosiklet elektronik merakina benzemez. Ruzgarla gelen ozgurluk ve guc kana isledikten sonra vazgecmek zor. 650cc motosikletimi sattigim gun moral olsun diye 100cc scooter aldim. Biraz oyaladi ama kanim halen kayniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Togay kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum Hocam.
    Bende genelde 1000 cc ve üzerine alışığım Race olarak, sctr lar malesef bana tuaf geliyor binemiyorum, Yapı itibarı ile race den sonra enduro belki ama gerisi bana pek olmuyor.
    Ama ne yalan söyliyim bütçe uyarsa bakmam gözünün yaşına bi R1 veya Suzuki 1000 cc alırım. Arada bir binsem geri kalan zaman ofiste dursun seyri bile ayrı keyif zira, Hem de sistemde müzük dinlerken dadından yenmez.
  • Bir süredir yoğunluk nedeniyle forumda yalnızca favorilerim sayfasını takip edip yazılan çizilen var mı diye bakıyordum.
    bugün zaman bulunca farkettimki benim beklediğim konu açılmış üzerine de 2 hafta geçmiş.

Ben hep diğer foruma link verirsiniz diye düşünmüştüm ama olsun :)

Bir çırpıda videoları izledim beğendim ve konuya geri döndüm.

Ellerinize sağlık çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. İnsanın için gidiyor, inşallah bir gün ben de bu keyfe katılabilirim diyorum.

• Bu sırada ben 4 teker altını ürkekçe merak eden birisiyim ancak rüzgar sörfçüsü olduğum için rüzgarın verdiği keyfi çok iyi bilirim. inşallah bu tatilde çeşmede kendimi sörfe adayacağım. Tabi hanım sahilde sıkıldım yeter diye beni boğmazsa
  • ha 4 ceker altin ney 4 teker altin anladim

• 4 çeker araba arkadas ta 2 çeker motor demiş motordan bende korkuyor

• motor kelle koltukta geziyon yapma etme gözünün yağını yiyem keyman
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

motor kelle koltukta geziyon yapma etme gözünün yağını yiyem keyman

Kesinlikle.
  • eray hocam tercüme etmiş beni sağolsun
    evet 4 teker dediğim araba türevleri, yani motor olayını hem merak ediyorum hem de korkuyorum :)
  • Insallah sende birgun DIY sahibi olursun. Begendigine cok sevindim. Yakniz diger forumda paylasmami umut etmissin o neresi bilmiyorum .
    2 teker tehlikeli ama tutku ayni zamanda. Demirden korksak tirene binmezdik diye dusundugumuz gunler yas ilerledikce geride kaliyor o ayri konu

• Cep telefonu klavye hatalari yapiyorum ve Antalyada tatilde oldugumdan bilgisayarim yok duzeltme yapamiyorum affola...

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Cep telefonu klavye hatalari yapiyorum ve Antalyada tatilde oldugumdan bilgisayarim yok duzeltme yapamiyorum affola...

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Cep telefonu klavye hatalari yapiyorum ve Antalyada tatilde oldugumdan bilgisayarim yok duzeltme yapamiyorum affola...

Manavgat da rafting muhakkak yap birde üzüm yaprağına sarılı balık yeniyor orda muhakkak ye su seviyesi nasıl su an bilmiyorum ama keyifli oluyor

• valla denizde ringo nun üstüne tanımam.(simit şamyeli tekne çekiyor) düşerde denize çarparsanız kafatası çan gibi çınlıyor. hastasıyam. şişme deniz yatağım var. şişiriyorum. atıyorum dereye yata yata aşağılara kadar iniyorum :))
    Ramazan dolasıyla hafta başından Ank.dan memlkete geldim. yoksa direk Antalya-Belek Kempinski Dome oteldeydim yeah bi dahakine inşallah.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Üstad, Motor iyidir, O kadar ses sistemi dinledim daha o eğzostlardan çıkana yaklaşan olmadı

Bir filmde izlemiştim, Avrupa da kasksız motor kullananlara doktorlar, Orğan bankası diyorlarmış

Şakası bir yana da gerçekten binen bilir o rüzgarın tadını bir aldınızmı bambaşka bir şey, Teknika da bir bindi forumdan koptu
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Eray, Bu ara sen fazla avrupa felan gezdin bak türkçen gitti, Korkuyor felan
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Bana Extrem spor deyin adı önemli değin hepsi uyar yeterki kullanan ve riski alan ben olayım bayılırımmmmmm......
  • Race motosikletten cikan sesi cikaracak ne hoparlor nede ampli taniyorum
    Atalarimiz ne demis! At,avrat,silah. Gunumuzun ati olmus motosiklet yoksa 4 tekerle bu isler olsa atalarimiz at arabasi derdi degilmi!

• scorpionida kullanıcısına yanıt
    Sörf iyidir, Hatta uçurtma sörfü süper olur, Motor akılla binilir ise korkmaya gerek yok ama dalgınlık, Alkol v.b ve hırs ile binilir ise üzücü sonuçlar kaçınılmaz olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.