Şimdi Ara

divxplanet' e yasak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
17.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raist

Yukarlarda bir arkadaşın dediği gibi TreeWalk kullanın tüm yasaklı dns lere girebiliyonuz deneyin çok faydalı

TreeWalk

Alıntıları Göster
    sorun gırıp gırmemek degıl bence sorun neden yasaklıyolar zorlarına gıden ne anlamadım korsnasa yazıcıoglunun onunde polsıler zabıtalrın onunde dolu cd cı var onlkara neden bısı demıyolar rusvet rusvet rusvet

• quote:

Orijinalden alıntı: LimeWaRe

sorun gırıp gırmemek degıl bence sorun neden yasaklıyolar zorlarına gıden ne anlamadım korsnasa yazıcıoglunun onunde polsıler zabıtalrın onunde dolu cd cı var onlkara neden bısı demıyolar rusvet rusvet rusvet

Alıntıları Göster
    sitenin yeni ismi

http://www.divxplanet.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: ontan

sitenin yeni ismi

http://www.divxplanet.com/

Alıntıları Göster
    istediği kadar yasaklasınlar yukarıda arkadaşın verdiği linkten giriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

divxplanet mahkeme kararı ile kapatılmıştır. Başımız sağolsun

Alıntıları Göster
    divxplanet gibi bu konuda çok duyarlı ve titiz davranan bir siteye bile yasak gelmesi çok ilginç.. Aslında son moda olan bu yasaklama uygulaması kendi haliyle çok çok enteresan. İşte tekelciliğin sonu diyebilsem keşke ama fazlası da olacak diye korkuyorum. Treewalk ya da alternatif çözümler yerine yetersiz hizmet verip bizi soyup soğana çeviren bir de şimdi çağ dışı yasaklarla istediği adresi kapatan kuruma gereken tepkiyi vermeliyiz. Mahkemelerden bu tür kararların çıkması da fazlasıyla üzücü.........
    Söyleyecek ve daha önemlisi yapacak çok şey var aslında ancak bu durumda bile bizi durdurmayı başaran zihniyete
    hepsi bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: WTtr

divxplanet gibi bu konuda çok duyarlı ve titiz davranan bir siteye bile yasak gelmesi çok ilginç.. Aslında son moda olan bu yasaklama uygulaması kendi haliyle çok çok enteresan. İşte tekelciliğin sonu diyebilsem keşke ama fazlası da olacak diye korkuyorum. Treewalk ya da alternatif çözümler yerine yetersiz hizmet verip bizi soyup soğana çeviren bir de şimdi çağ dışı yasaklarla istediği adresi kapatan kuruma gereken tepkiyi vermeliyiz. Mahkemelerden bu tür kararların çıkması da fazlasıyla üzücü.........
    Söyleyecek ve daha önemlisi yapacak çok şey var aslında ancak bu durumda bile bizi durdurmayı başaran zihniyete
    hepsi bu..

Alıntıları Göster
    Merhabalar arkadaşlar,

Öncellikle bize güç ve destek veren güzel düşünceleriniz için teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerewww.altyazi.org adresini duyurmak istiyorum. Gayet light bir yapı hayal ediyoruz. Şu an sadece divxplanet'den arama yapabilen bir arama motoru inşaa ettik. Zamanla da diğer altyazi sitelerini bu yapıya dahil etmek; böylelikle web arayüzünün avantajı ile bir çok siteden altyazı arayabilmenizi sağlamak istiyoruz.

Bizi izlemeye devam ediniz

www.altyazi.org

Sevgi ve saygılarımla.
    www.divxplanet.com
    Yönetimi Adına
    DP Admin Zagor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DPSweeney

Merhabalar arkadaşlar,

Öncellikle bize güç ve destek veren güzel düşünceleriniz için teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerewww.altyazi.org adresini duyurmak istiyorum. Gayet light bir yapı hayal ediyoruz. Şu an sadece divxplanet'den arama yapabilen bir arama motoru inşaa ettik. Zamanla da diğer altyazi sitelerini bu yapıya dahil etmek; böylelikle web arayüzünün avantajı ile bir çok siteden altyazı arayabilmenizi sağlamak istiyoruz.

Bizi izlemeye devam ediniz

www.altyazi.org

Sevgi ve saygılarımla.
    www.divxplanet.com
    Yönetimi Adına
    DP Admin Zagor.

Alıntıları Göster
    Yazıklar olsun yazıklar

Tarih : 03 Haziran 2006
    Saat : 19:00

Divxplanet e girince çıkan korkunç yazı :

BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE

ENGELLENMISTIR
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Yazıklar olsun yazıklar

Tarih : 03 Haziran 2006
    Saat : 19:00

Divxplanet e girince çıkan korkunç yazı :

BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE

ENGELLENMISTIR

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım şey şu. Altyazı dağıtarak korsana yol açıyor diye engelleniyorsa, korsanı izleme imkanı veren divxplayer satışına neden engel olunmuyor. Engelleyin bakalım divxplayer satılan TeknoSa gibi siteleri, VESTEL gibi divx player üreticilerinin sitelerini bir yerleriniz yiyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: peacesea1

Yasaklı sitelere erişimin bir yolu:

DNS1: 193.140.83.251
    DNS1: 193.140.83.252

Ben DNS ayarlarımı böyl yaptım ve bir sorun yok.
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    kapıdan kowsalar bacadan gireris

Saygılar.

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşlar benim anlamadığım konu şu.Bu siteleri telekommu takip ediyo? tamam onlar erişimi engelleyebiliyorlar fakat siteleri kapatmaya onlarin hiçbir yetkisi yokki.Siteler hakkında dava açılıyo.mahkeme karar veriyo.tlekoma bildiriyo.telekomda erişimi engelliyo.bu konmuda bence telekoma kızmanız yersiz.ama yinede yuksek ucret ve kalitesiz adsl bağlantısı için telekoma

• quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    http://www.bildirgec.org/yazi/telekoma-ragmen-sozluk-sourtimes-org
    buraya girmenizi şiddetle tavsiye ederim adam dehşet program yazmış tweakDNS felan halt etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: snipeTR

http://www.bildirgec.org/yazi/telekoma-ragmen-sozluk-sourtimes-org
    buraya girmenizi şiddetle tavsiye ederim adam dehşet program yazmış tweakDNS felan halt etmiş

Alıntıları Göster
    Kapatılma diye birşey yok arkadaşlar. O tamamen TTNET'in uydurması.

DivXPLANET'e

www.divxplanet.com <--- Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla.
    Zagor.

• quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    www.divxplanet.com

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

www.divxplanet.com

Alıntıları Göster
    Kimse kendini kasmasın arkadaşlar P2P asla ve asla engellenemez. Torrent ve edonkey gibi sistemlere karşı önlem alsalar bile merak etmeyin hemen yenileri gelir bunların yerine. Zaten şu anda Hollywood'da torrent sistemi üzerinden filmleri pazarlıyor. İnternet oldukça paylaşımda olucak ve bu kadar basittir. Fahiş fiyatlarla her türlü cd, dvd satanlar, programlarına ederinin çok üstü lisans parası isteyenlere

• quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    divxforever.com kapatılmış sanırım arkadaşlar..

Orijinalden alıntı: kozdil

divxforever.com kapatılmış sanırım arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    ya mesajı niye hortlatıyorsunuz anlamıyorum.
    Intel Q9300 || Gigabyte 965P-DQ6 || OCZ Platinum Perf. Edition 4GB 800MHz DDR2 (2x2GB) || Zalman Cnps 9700NT || Zotac 8800GT || Enermax Liberty 400 W || Seagate 500GB ST3500320AS - 320GB ST3320620AS|| 19" ViewSonic VA912 Lcd|| Econ MC8000UE-S1 ADSL Modem || TT S-Viking VA4000BWS Kasa || Logitech Mx518 Mouse&amp;QcK Mini
  • quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Sansürcü zihniyet sadece paylaşım sitelerini kapatsa yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi çocukça bir önlem çabası deyip gülüp geçeceğim ancak olay çok daha ciddi. Yakın zamanda ismini söylememe gerek görmediğim bir düşünce protest din grubunun tüm siteleri kapatıldı. Düşünce ve fikir özgürlüğüne de sansür başladı yani. Bu işin sonu dikta rejimlerine dönebilir. Hatırlıyorsanız bir ara tüm özel radyoları kapamaya kalkmışlardı. Şimdi de internete el attılar. İnternet kullanıcısı az olduğundan daha az tepki alacakları kesin. Sonumuz hayır olsun

• türk telekomun bu hareketini şiddetle kınıyorum

Orijinalden alıntı: mcemen

divxplanet mahkeme kararı ile kapatılmıştır. Başımız sağolsun

Alıntıları Göster
    istedikleri
    kdar yzasklasınlar vergi alsınlar
    internette var olmaya devam edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: caligula

istedikleri
    kdar yzasklasınlar vergi alsınlar
    internette var olmaya devam edecektir

Alıntıları Göster
    suze yi kapatan sozde ahlakcılardan ne beklıyorsunuz kı!!

akılları sıra ınternete ahlak getirecekler!!

eee bi ara devlet burnunu yatak odalarına sokuyordu , sımdı xxx lere!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatara

suze yi kapatan sozde ahlakcılardan ne beklıyorsunuz kı!!

akılları sıra ınternete ahlak getirecekler!!

eee bi ara devlet burnunu yatak odalarına sokuyordu , sımdı xxx lere!!!

Alıntıları Göster
    Neredeyse her gün Divxplanet'ı ziyaret ediyorum ama site yönetiminin açıklamasını beğenmedim. Site üzerinden film indirilmiyor ama sitede emule için film linkleri mevcut. Sorun onlardan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.