Şimdi Ara

Divx Türkçe altyazı tamamda, ya Türkçe ses ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, internette neredeyse tüm filmleri türkçe alt yazıları var. Peki türkçe seslendirme varmı ? yani bir filme türkçe dublaj dosyası ekleyebiliyormuyuz ? Böyle bir site veya program varmı ? Teşekkürler.

• program olarak Micro DVD nin divxlerde ses desteğinin de olduğunu biliyorum..

filmin türkçe dublaj audiosunu bulmak sanırım çok zor bişey..
  • Öyle bişey var mı bea.. Varsa bizde indirelim
  • öyle bişey var dostum ama türkçe ses dosyası bulmak imkansıza çok yakın
  • zannetmiyorum öyle bişi olsun.adam oturup türkçeye çevirir yazarak kim uğraşır seslendirmeyle
  • peki vcd lerdeki sesi ayırırsak olmazmı. yani bir vcd deki sesi alıp divx e montaj etmek. nasıl olur.
  • DivX filmlerde de tıpkı dvdlerde oldugu gibi coklu dil yapılabiliyor.DivX encode ederken filme iki dil ekleyebiliyorsunuz.Sonra da tıpkı dvd gibi izlerken dili degistirebiliyorsunuz.

Bunu yapmanın en kolay yolu Türkce dil destekli bir DVD'yi encode etmek ve dillerden birini Türkce secmektir.DivX hazırlandıktan sonra onu Türkce izleyebilmek icin bayagı ugrasmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe dublaj filmler ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok çok zor arkadaş
    dvd lerde varsa ordan bulabilirsin
  • mümkündür..
    arkdaşlarn dediği gibi turkce dublaj bulman lazım..alttaki linke tıklayıp ses dosyaları bölümünde bazı türkçe dublajlar bulabilirsin..

Alttaki link
  • varsa güzel. ama bulmak zordur yahu. bulduk diyelim. bu sefer de seslendirenler ya becerememişse bu işi
  • http://www.megaupload.com/?d=QHGB4BEM arkadaslar bu linkte cok guzel bir dokuman var hazirlayanin kim oldugunu bilmiyorum.Umarim isinize yara.hazirlayan arkadasa da tesekkurler
  • seslendirenler siteklerden dagıtanlar değil..dublajı filmlerin dvdsinden alınıyor..
  • çok zor Türkçe ses dosyası bulmak ben daha 1 tane bile bulamadım varsa dublaj filimler var
    genelde yurtdışında yapıyorlar adamlar cinemaya girerken orda ki sesdoyaları alıp inglizce filmlere ekliyorlar
    ama TRde zaten filimler büyük bölümü inglizce olduğu için cinemaya girerken
    bizde bu olasılık da yok.
    anca DVD veya Dublaj ı çıknca ondan virtualdub veya nundub ile ses dosyasını çıkartıp başka bir yere ekleyebilirsin tabi zamanlamayı ayarladıktan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tertip47

çok zor Türkçe ses dosyası bulmak ben daha 1 tane bile bulamadım varsa dublaj filimler var
    genelde yurtdışında yapıyorlar adamlar cinemaya girerken orda ki sesdoyaları alıp inglizce filmlere ekliyorlar
    ama TRde zaten filimler büyük bölümü inglizce olduğu için cinemaya girerken
    bizde bu olasılık da yok.
    anca DVD veya Dublaj ı çıknca ondan virtualdub veya nundub ile ses dosyasını çıkartıp başka bir yere ekleyebilirsin tabi zamanlamayı ayarladıktan sonra.

+1903

Yani kendileri sslendirmeleride gerebiliyo buda imkansıza yakın yani bulmak zor..
  • Çok nadir de olsa dual audio olarak riplenmiş divxlere rastlamak mümkün. Ama yok denecek kadar az. Örneğin, emule'de aratarak bulabileceğiniz INSOMNIA filminin dual audio ripi mevcut. Türkçe ve İngilizce..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.