Şimdi Ara

divx dvd player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar divx dvd player almayı düşünüyorum. iki sorum olacak yardım ederseniz sevinirim

1- Hangi ürünü tavsiye edersiniz? http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=QmY3Zsfq3NgMnIQrrRVi&ad=dvd&ur_no=34 başarılı mı?

2- divx dvd playerlar (cahilliğime verin) dvd ler içinde kayıtlı klasörlere ulaşabiliyor mu yoksa bütün filmleri klasörler içine kayıt etmeden mi basmak lazım?

• Bende Samsung divx player var çok memnunum.80 dolara aldım dubaiden
  • Bence Vestel Divx playerı al hem home sistemi ile birlikte oldukça hesaplı hemde playerın versiyon güncellemesi yaparak yeni tip codecleri kullanabiliyorsun
  • peki 2. soruma cevap verebilirmisiniz? çok mutlu bir insan olucam valla, mutlu yarınlara bile koşarım :)))
  • Bencede vestel divx player var .Benim alalı 1 seneyi geçti ve hiç bir problemle karşılaşmadım.Ayrıca vestel'de ister direk root'a yaz ister klasör içine kaydet problem değil.Filmi ve alt yazıyı göster ve izle.Hepsi bu.Ufak bir not:Eğer bulabilirsen 4500 modlini al,4550 alma.

2011 1.3 CDTI Astra Cosmo
  • philips 720 sa yı da tavsiye edebilirim.
    Piranha Digital Mp4 pLayer
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vestel 4500 +1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.