İndirdiğim bazı filmlerin doğru senkronize edilmiş Türkçe veya ingilizce altyazılarını bulamıyorum. Altyazı sitelerinde ise sadece belirli bir grubun sunmuş olduğu dosyaya yönelik altyazılar oluyor. Altyazıları kendim senkronize edebilmem için hangi programı kullanmalıyım? Vobsub benzeri fakat rahatça senkronize edebilmeyi sağlayan bir program arıyorum. Örneğin filmde geçen tüm altyazıları 1 veya 2sn ileri veya geri senkronize edebilmeyi sağlamalı.
subtitle workshop... her türlü işlem çok kolay yapılıyor... resimli anlatım var.
bende Subtitle Workshop kullanıyorum kullanımı çok basit
Aynı sorunu bende yaşıyordum bazen... Bu siteye bi bakmak lazım...
time adjuster bir de bu program var.
bsplayer kullanıosan ctrl ile gom player kullanıosan nokta ve virgul ile ayarlıosun
ben bunları biliorum valla
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
bsplayer kullanıosan ctrl ile gom player kullanıosan nokta ve virgul ile ayarlıosun
ben bunları biliorum valla
Bunları dene... SW da iyidir bence sen senkronlamadan önce netten iyice bir araştır..Yoksa programla senkron çok zor oluyor..Sadece saniye kaymalarında işe yarıyor..Ben önce alt yazısına bakıyorum filmin sonra indiriyorum.. O da olmazsa direk ing izliyorum..
Ses Senkeronu için bs playerden ctrl sag shift kombinasyonnu basılı halde sag sol o tuşları ses senkronunu Altyazıyızsa yine bs de filim izlerken alt tuşu na basıp sag sol yön tuşlarıyla ayarlayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme