Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BelieveMe gerçekten saol rahatladım şimdi kota yüzüne nasıl indireceğim diye kara kara düşünüyordum
  • arkadaşlar şuan sorunsuz divine souls fun grubumuz kuruldu.
    yeni msn orunsuzdur.
    group1314468@groupsim.com

nt : haki'den kurtulduk :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 19:17:40 >
  • 0 days, 2 hours, 6 minutes and 33 seconds

ekleme: 10 değil miydi la gene mi 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 15 Temmuz 2010; 19:58:24 >
  • oyun gecenin 1 inde acilio :)

ekleme: 4 Saat 57 Dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 20:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Patch derken?

Bildiğin patch.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

oyun gecenin 1 inde acilio :)

ekleme: 4 Saat 57 Dakika

İyiki oyun deneyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setunfayks -- 15 Temmuz 2010; 20:33:44 >
  • Ekran kartım yetmiieeRadeon 9550 yle oynayabilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRR0W -- 15 Temmuz 2010; 20:39:04 >
  • Gm Robo Panda Yeni Haber Verdi

GM_RoboPanda: Alright, let's try this again :D T-1:13!!

Orda Saat Suan

11.12

Bizde Şuan 21.12

Onlarda 11.12den 1:13 e kadar 2 Saat 1 Dakka Far Var

Bizde

21:12+2:1 = 23:13

Yani 15.07.2010 23.13 PM
  • siz cok beklediniz ben yeni gordüm oyunu gzl bir şey olsa gerek denemk lazım...
  • 13 dakika ne alaka.
  • tetikte hep beklemede yanlız millet he :D
  • oyun acıldı ne tetigi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

oyun acıldı ne tetigi :D

sen bunu yazmasan haberim yok
  • Oyunun dövüş sistemini sevdim ama 3 tane karakterle mmorpg mi olur herkes birbirinin aynısı 3 tane saç stili bare cinsiyet seçimi olsaymış daha bir çeşitlilik olurdu..

Bu arada benden başka ses problemi yaşayan var mı? (menüden sesi açtım ama müzik dışında ses duymuyorum)
  • teşekkürler arkadaşlar oyun harikaymış 1 lwl yerinide buldum beyaz kurt baya zorladı baya güzel savaştı yarım canla yırttım. keyifli bir oyun. east ta başladım nickim SkyTR. acaba game pad ayarı yapabilen daha doğrusu game pad len oynaya bilcezmi? ben bulamadım ayar yerini

seslendirme harika bende sorun yok inşallah seslendirmede değişiklik yapmazlar çünkü çook hoşlandım özellikle komba anları felan güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 15 Temmuz 2010; 22:44:52 >
  • Olacak iş değil tam oyunun bakımı bitti forumda yorumları gördüm oyuna girecem heveslendim, play game e tıkladım ve karşımda koca bir ERROR. Yukleme sırasında küçük bir dosyada hata almıştım ve diğer patchlerle yükler sorun olamaz diye yoksay demiştim. Şimdi baştan indiriyorum

Bu bilgisayar benim sabrımımı sınıyor demin tekrar indiriyordum %29 da firefox çökme habercisi diyerek kapandı şimdi flahgetle indiyorum bundada birşey çıkarsa Kolumu iyice gericem ve monitöre feci bir yumruk sallıyacam az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ll0s -- 15 Temmuz 2010; 23:17:10 >

• patch geldi oyundan attı. İzlenimlerim çok iyi yönde. Oyun cidden çok güzel. Kötü yanı karakter çeşitliliği az o da patchlerle giderilebilecek birşey giderilmese bile oyun mükemmel
  • Bakalım.

c0ll0s zaten Firefox kullanarak hayatının hatasını yapmışsın. Chrome kullan rahatla...Sade, kullanışlı, eklentili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 15 Temmuz 2010; 23:26:27 >
  • Oyunun ortasında çıkan hatalar, oyundaki takılmalar ve buglar... Hadi bug lar ve diğer küçük şeyler normal oyundaha cbp ama oyunu oynarken durduk yere hata alan bi tek benmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.