Diss karşılığı veremeyen bir adam nasıl da galip olur.
23 dakka bana mı yazıldı..hıyr
23 dk yazsa nolcak o cevabını çok önce aldı diğerleriyle.
Diss atıp sonra ona karşılık verildikten sonra mahkemeye verip birisi mi galip gelecek komik olma .
Dedim ya diss dendiğinde sagopanın adı bile geçmemeli. Ceza bu olayı şöyle özetli bir boks ringinde bir boksör sana yumruk attı diye hakem şikayet etmek gibi bir şey yumruk yiyeceğini bile bile neden ringe çıkıyorsun.
Bu kadar aciz biri. Mürekkep doldurdum disstortiondan daha üst seviye bunuda anlayan anladı bulamadığı kişileri disse dahil etmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
Paranı verdim
haklı
mürekkep doldurdum un neresi diss ep den daha üst seviye gel beat ve lyrics olmak üzere karşılaştıralım istersen, ergen fanboi yim ben
hala kıyaslamamı yapıosunuz sagodan sonra adam akıllı albümü bırak şarkı yapamadı bilgin dinqil
meLankolia 4ever
mürekkebi doldurdum diyenleri ciddiyete davet ediyorum o zaman tartışırız.
yorumum disstortion ep ile ilgili. bu 23 dakikalık diss i bana yazsa bırak elime mikrofon almayı sokağa çıkıcak yüzüm olmazdı.
miyuzo gel benimle tartış bir konuda pek bişi diyememiştin . Neyse rapi bilmeyenlerle uğraşacak halimiz yok.
Diss atıldı mahkemeye verdi yaptığı dissler sadece laf için değil küfür için yapılmıştı ...
Zaten mahkeme olayı tam bir fiyasko allah bilir amerikada ki rapçiler görmüşte türkiyenin haline bu yüzden gülmüşlerdir.Bide ceza küfür edermiş
Ceza son albümünde bir çok konuya yer vardı bu konuda vardı.
Bir damla mürekkeple saltanat gömen elçiyim. bu söz yeter .
Diss dendiği zaman sagopanın adı bile geçmemeli.
ALÖLÖLÖLÖLÖLÖLÖ
Bi filtre koyalım ya önüne gelen böyle konu açıp kaçıyor forumda bilinçli rap dinleyici sayısı çok az.
adama "rapçi değil" diyorsunuz. mahkemeye verince bir anda "rapçi" oluyor
karısına hakaret ettiği için mahkemeye vermiştir. bence haklıdır.
şarkılar hakkında zaten tartışmıcam. sözler filan paylaşmıcam. çocukça şeyler bunlar. herşey meydanda zaten.
Dünyanın En İyi Diss'i - Hani Kankaydık (Küfür İçerir)
miyuzo diss konusundan ne kadar anladığını ortaya koydun.
Adamın karısına hakaret etmiş mahkemeye vermesi haklı demişsin sagopa annesine küfür ettiği zaman ceza neden mahkemeye vermedi komik olma
Onun sayesinde adını duyuran biri şimdi ona düşman bundan büyük ihanet mi var.
Bi bilgin yoksa konuşma.
Disstortion EP den sonra Paranı Verdim isimli diss ile Sansar Sagoyu halt etmiş vs gibi tabirlerden nefret ediyorum . Sagopa Kajmer Türkçe rapte bir çok ilke imza attığı gibi Türkçe Rapinde en iyi dissini yapmıştır. Hala " neden karşılık veremedi sansara vs ona buna şuna " diyenler Disstortion EP yi bi daha dinlesinler
Admin kilit at konuya çok uzadı.
slymndgn hocam mahkeme korkusu var sagopa bir daha yaparsa tamamen silinir gözden
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
slymndgn hocam mahkeme korkusu var sagopa bir daha yaparsa tamamen silinir gözden
Herşeyi çok bilmiş bi şekilde konuşuyosun fakat hiç bişe bildiğin yok senin kuru laf salatası
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Herşeyi çok bilmiş bi şekilde konuşuyosun fakat hiç bişe bildiğin yok senin kuru laf salatası
Arebesk pop dinleyen adamlar bize vaaz veriyor rapla alakası olmayan adamlar sinirimi bozuyor var mı açılmış bi konu önüne gelen kanaat getiriyor atıp tutuyor biz yalnız sallamıyoruz ha bu laf salatası oluyorsa o sana kalmış bir şey.
liseli git abinlerinde gangstacılık oyna
Rajeesh gangstacılık diye bir kavram mı var? hatta gangsta ne demek önce onu öğren
Neyse atışma platformu değil burası +konuyla alakan yok laf atıyorsun kendine göre bul birini
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Arebesk pop dinleyen adamlar bize vaaz veriyor rapla alakası olmayan adamlar sinirimi bozuyor var mı açılmış bi konu önüne gelen kanaat getiriyor atıp tutuyor biz yalnız sallamıyoruz ha bu laf salatası oluyorsa o sana kalmış bir şey.
evet kanka rap zaten mamama mimimi çok adam dövdük vurduk kırdık denizi yardık gömleği çıkar baban öğrenir oye puanım 9.. Ben de sagoya rap yapıyor demiyorum ama dinliyorum..beğeniyorum..ve bunları dinliceğime türkçe rapte sagopa dinlerim.disstortion ep de ezdi zaten ankette sana en büyük kapak bu olsa gerek
Sun&Set dostum
Ayrıca mamamı diyen adam dünyayı ilgilendiren konulardan bahsediyor bunlar asla melankolianın gerisinde ne kaldı kalamazda.Bir sürü ödül aldı iş yaptı dünyada çok tanınan rapperlerden hatta avrupanın en iyi olarak gösterilen kişi burda ayaklar altında.
Anketmiş pabucumun anketi o mürekkepin daha iyi olduğunu anlayan anladı.Ayrıca birisinin ne dinlemesi benim için önemli değil millet kanaat getiriyor çok en iyiymiş şumuş bu muş sor bakalim kim tanıyor avrupada sagoyu adam diss atıldı diye mahkemeye verip dünyada görülmemiş bir ilk gibi bir şey yaptı onun hiç bir sözü olmamalı diss atarken aklı nerdeydi.
Neyse ben senin dinlemene bir şey demiyorum herkesin kendi zevki yalnız önüne gelene de kesin yargı konuşmayın.