Şimdi Ara

Displayport ve HDMI neden hep bozulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Asus GTX780 DCII ekran kartım vardı ve hdmi çıkışından ilk başlarda görüntü alırken sonrasında görüntü alamayınca garantiye götürdüm ve para iadesi yaptılar. Daha sonra üstüne para vererek GTX 780 Lightning aldım ve oda bir müddet sonra display port görüntü vermemeye başladı ve onuda geri götürdüm ve iade kuponu verdiler. Daha sonra o kuponla tekrar gtx 780 aldım ve bu ekran kartıylada display portla görüntü alabiliyorken sonra ondan da görüntü alamaz oldum. Bu durum çok can sıkıcı ve garanti servisi artık sorunu bende bulacak :) bu arada bu sorun şu şekilde oluyor ve düzelmiyor: Displayport tan veya hdmi den bağlıyorum ve sonrasında ilk başta sorunsuz görüntü alıyorum ve bilgisayarı dosya indirsin diye açık bıraktığımda otomatik olarak bir müddet sonra ekranıkapatıyor(buraya kadar normal) ve sonra birdaha ekran gelmiyor. Bu tarz bir sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı. Şuan yine gtx780 aldım ve şuan sorunsuz ama tekrar olmasından çekiniyorum. Bu arada dvi dan bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.