Şimdi Ara

Display Port bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden dp kablosunu ekran kartından biraz zorbalıkla çıkarmıştım o günden itibaren Windows logosuna geçerken çizgi çıkıyordu 1 saniyelik. Bugün pc ye işlemci soğutucusu takmak için tekrardan yerinden çıkardım ve olan oldu Dp deyken Windows logosuna geçişde ekran siyah ekranda kalıyor bios ekranı ise normal çalışmakda. Olaya geleyim arkadaşlar ekran kartı yurtdışından alındı göndermem çok zor şuanda hdmi ile kullanıyorum sizce tamiri basitmidir ? bilenler varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Question: Hi, I live in Turkey, I got a video card from the United States. I cannot get the display port image after the BIOS screen. HDMI is normal. Another model video card tried the normal display port. 3/15/2019 10:50 PM
    Answer:

Dear Gozah,

Kindly try other DisplayPort monitor or DisplayPort cable to connect. If the problem still remains with specific DisplayPort, then it is possible something wrong with your hardware. The product needs further examination to determine the problem. Meanwhile, because we can hardly define the root cause without looking at the platform, we suggest you to contact your supplier (where you bought the product) and see if they could help you do the further examination.

Notice: The warranty terms are dependent on your sale of contract and are what ever your supplier sold you. Please contact your supplier and they shall follow a standard RMA procedure and send the board to the local distributor for RMA service for you.

Regards,
    GIGABYTE

It is very important to us that we meet your needs. Please give us your valuable feedback by clicking and submitting a "Satisfaction Survey" to make sure your experience with our service is positive and productive.

GIGABYTE takes our customers' privacy concerns seriously. All data collected is only for internal usage.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 19 Mart 2019; 18:38:51 >

• mesajınız şöyle olmalı: Hi, I'm living in turkey and bought a video card from amazon.com. And i can't get windows logo screen which comes after the BIOS screen. I tried with HDMI, and it is fine. Also i tried another brand GPU with my PC and it's worked fine. So the problem is my GPU's DP out. Can you help me?/What should i do?

ayrıca ekran kartınızda tek DP çıkışı mı var? diğerleri düzgün çalışıyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 19 Mart 2019; 18:55:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce.
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    birden çok Displayport çıkışı var bios ekranından sonra görüntü gelmiyor kartı sonuncu söküşümde takdıkdan sonra displayport bağlantısı tamamen bozuldu sayılır kartın içinde ufak pin gibi bir şey varsa bilemiyorum ittirmeyle fala ndüzelecekse ben yapayım.

Amazonla bugün görüştüm Gigabyte ilgilenmedi siz bize gönderin diyor.

Bilemedim şimdi Hdmi ile devam edeyimmi yolluyayımmı şimdi göndersem 300₺ rahat isterler gibime geliyor.
    Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki ekran kartında değil de kabloda hasar oluşmuş. Farklı kabloyla görüntü geldiğine göre
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    şimdi garip bir olay var pc den elektiriği tamamen kesince normal açılıyor ama devamlı elektirik varken pc yi açınca ya ışık süzmesi gelip açılıyor yada görüntü gelmiyor ekran kartının dp ile alakalı bazı parçalarında statik elektiriklenmeden olabileceğini düşünüyorum ve eski dp kablosuda bozuldu o niye bozuldu bununlamı alakalı diye düşünüyorum.
    Başka DP port varsa onu kullan bizi uğraştırma. İlle uğraşmak istiyorsan aldığın yere söyle onlar garantiyle ilgilenir demişler. Tek DP varsa geçmiş olsun. Başka kablo dene, olmazsa uğraşma HDMI yardır.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Bütün Dp slotlarında aynısı oluyor Hdm de olumsuz bir durum görmedim Amazon com dan aldim onlar iade edin dedide rahat bir 400₺ kargo parası çıkar gibime geliyor. Gerçi onuda yatirirlar.

Sorunu anlat amazon'a sana kargo kağıdı versinler o kağıdın çıktısını al yapıştır kutuya postala bedavaya.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olabilir onların bana dediği pahalı olmamak şartıyla kargolayın fiş dekontunun resmini cekip gönderin biz ücretini yapalım dediler sizin söylediğinizide ileteyim sağolun.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.