Şimdi Ara

Display Port bağlama konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Asus GeForce RTX 2060 ekran kartım var monitörüm Asus MG248QR anakart ise Gigabyte B450M S2H. Monitörümde Display Port var girişi kasamda display port girişi yok. Herhangi farklı bir şekilde bağlama yaparak display porttan görüntü alma şansım var mı? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

• Ekran kartınızda ve monitörünüzde zaten display portu var. Anakartınızda hdmi ve dvi-d bağlantısı var.

Yapmak istediğiniz tam olarak nedir? Bilgisayarınızdan zaten ekran kartı ve monitör display port çıkışları sayesinde görüntü alabilirsiniz. Ama ikinci bir ekrana bağlantı kurmak istiyorum diyorsanız. Anakartınızdaki hdmi veya dvi-d çıkışı ile görüntü aktarabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • @Maxpayne53 Kasamda display port girişi yok ben ekran kartına direk bağlayabiliyor muyum bağlayabiliyorsam bu olay nasıl oluyor bilmiyorum? Bilginiz varsa beni de bilgilendirebilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • beat407 B kullanıcısına yanıt
    Kasanızdan kastınız anakartınız ise evet displayport girişiniz yok ama anakartınıza bağlı olan Asus 2060 ekran kartınızda displayport girişi var. Monitörünüzde de var. Bir tane displayport kablosu satın alın yoksa. Displayport kablosu ile bir ucunu ekran kartınızın displayport girişine diğer ucunuda monitörünüzün displayport girişine bağlayarak bağlantı kurabilirsiniz. Bu kadar başka bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Kasadan kastım bilgisayar kasası phanteks p350x teşekkürler dediğinizi denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.