Şimdi Ara

Disney plus Türkce altyazı seçeneği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Normalde Türkiye'de yaşıyorum fakat bir süre Hollanda'da kalacağım. Bu sürede dizi film vs. izleyerek vakit geçiriyorum ancak büyük ihtimal konumumdan dolayı bazı dizi ve filmlerde türkçe altyazı secenegi cıkmıyor sadece ingilizde ve felemenkce cıkıyor. En basitinden arkadaslarla groupwatchdan arabalar 2 izleyeceğiz ancak bende türkce secenekler yok. İnternette arastırdım ancak cözümünü bulamadım belki siz biliyorsunuzdur Türkiye'ye dönmeden bu sorunu çözmenin bir yolu var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Disney Plus'ta Türkçe Altyazı Yok Sorunu

Disney Plus, Türkiye pazarına girdiğinden beri en çok sorulan sorulardan biri, "Disney Plus'ta Türkçe altyazı neden yok?" sorusudur. Bu sorunun cevabı, Türkiye'deki yayıncılık haklarıyla ilgilidir.

Disney Plus, içeriklerinin yayın haklarını belirli ülkelere satar. Türkiye'de Disney Plus'ın yayın hakları şu anda beIN MEDIA GROUP tarafından tutulmaktadır. Bu nedenle, Disney Plus'ta yayınlanan içerikler, beIN MEDIA GROUP'un belirlediği dil seçenekleriyle yayınlanmaktadır.

Disney Plus Altyazı Ayarları

Disney Plus'ta altyazı ayarlarını kontrol etmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. İzlemek istediğin içeriği seç.
    2. Oynatma başlayınca, ekranın sağ alt köşesindeki "Ayarlar" simgesine tıkla.
    3. "Altyazılar" sekmesine git.
    4. Kullanılabilir altyazı dillerinden "Türkçe" seçeneğini seç.

Ne yazık ki, bazı durumlarda Türkçe altyazı seçeneği görünmeyebilir. Bu, seçtiğin içerik için Türkçe altyazının mevcut olmadığı anlamına gelir.

Mevcut Çözümler

Disney Plus'ta Türkçe altyazı bulunmayan içerikler için şu çözümleri deneyebilirsin:

• İçeriği Türkçe dublajla izlemeyi dene.
    • Disney Plus'ın web sitesinden veya uygulamasından, Türkçe altyazısı olan içerikleri filtrele.
    • VPN kullanarak Disney Plus'a farklı bir ülkeden erişmeyi dene, ancak bu yöntem yasa dışı olabilir ve hesabının askıya alınmasına neden olabilir.

Ek Bilgiler

Disney Plus, Türkçe altyazı desteği eklemek için beIN MEDIA GROUP ile görüşmeler yaptığını açıkladı. Ancak bu görüşmelerin sonucu henüz belli değil.

Disney Plus'ta Türkçe altyazı bulunmayan içerikler için güncellemeler ve ek bilgiler Disney Plus'ın resmi web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vpn ile türkiye ip si ile bağlanırsan ulaşabilirsin almanya da olur sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.