Şimdi Ara

Dism komutları çalışmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sfc /scannow Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup dism restorehealth gibi komutlar anında sonlanıyor. hiçbir sorun bulunamadı diyor ama anında %100 oluyor.

ne yapsam düzelir? yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

DISM Komutları Çalışmıyor Yardım

DISM komutlarını kullanarak Windows sisteminde görüntü işlemleri gerçekleştirmeye çalışıyorsanız, bunların çalışmaması sorunu yaşayabilirsiniz. Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Yönetici Olarak Çalıştır: Bir komut istemi aç ve DISM komutlarını yönetici olarak çalıştır.
    • Doğru Komutları Kullan: Doğru DISM komutlarının yazımını ve söz dizimini kontrol et. Yanlış yazılmış veya eksik komutlar hataya neden olabilir.
    • Sistem Dosyalarını Tara: Sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını taramak için aşağıdaki komutu kullan: sfc /scannow
    • DISM Aracını Onar: DISM aracının kendisinde bozulma olup olmadığını onarmak için aşağıdaki komutu kullan: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
    • DISM Günlüğünü Kontrol Et: DISM komutlarının çalışmasını engelleyen belirli hataları belirlemek için DISM günlüğünü kontrol et. Günlük dosyasının konumu şu şekildedir: %WINDIR%\Logs\CBS\CBS.log
    • Windows'u Sıfırla veya Yeniden Yükle: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, Windows'u sıfırlamayı veya yeniden yüklemeyi dene.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, daha fazla yardım için Microsoft destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • windows dvd si takın onarın sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

windows dvd si takın onarın sistemi

hocam sağolasın acronisle 17 ocak yedeğime döndüm sorun çözüldü. sanırım Winsxs dosyaları bozulmuş silmemden dolayı. şimdi düzeldi.

ama bidahakine dvd yi takıp denerim sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.