Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] SFC SCANNOW komutu sonrası çıkan yazı! Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başıma bin türlü bela açan Fifa World oynarken 'Bellek Azaldı' hatası aldım.16 gb Ram varken bu hata normal değildi sanırım.Araştırmalarım sonucunda sfc/scannow komutunu kullandım.Ortaya aşağıdaki resim çıktı.Şu yazıyor: 'Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.' Ne diyor şimdi bu?Ne yapmam gerekiyor?
     [ÇÖZÜLDÜ] SFC SCANNOW komutu sonrası çıkan yazı! Yardım Lütfen!

Ekleme: Belirttiği cbs.log dosyasını şuradan indirebilirsiniz eğer bir işe yarayacaksa :https://yadi.sk/i/R4KuUOQJYmQsb
    Ekleme vol.2 : Yabancı forumların birinde bu hatayı alan arkadaş komut istemini açmış (yönetici olarak) ve şunu yazmış : Dism /online /cleanup-image /restorehealth bundan sonra pc'yi yeniden başlatmış ve tekrar komut istemini yönetici olarak çalıştırdıktan sonra SFC/SCANNOW komutunu girmiş ve hata bulmamış bu kez bilgisayar.Ben de aynısını yaptım ve bende de bulmadı.Sanırım sorun çözüldü.Hepinize yardımlarınızdan dolayı minnettarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 1 Ağustos 2014; 17:41:12 >

• aynı sorun bende de var şu anda temiz başlatma yaptım yeniden komutu verdim olmazsa senin yöntemini de deniyeceğim
  • Hocam benim sorunum fifa world'den kaynaklanıyor sanırım.Ama uyumluluk moduyla w7 ye aldığımda düzeldi sorun.Bir daha mavi ekran yemedim.Tabi isterseniz siz deneyin bunu.Umarım işe yarar
  • Bende hatalar düzeltildi deniyor fakat yine de yapmak istediğim işlem hata veriyor. Yine de sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacerGerne

Bende hatalar düzeltildi deniyor fakat yine de yapmak istediğim işlem hata veriyor. Yine de sağolun

Hocam sizin ram kaç gb?
  • Ram 6 da fifayla alakalı değil. Şimdi Win8 de kendi kendine fabrikaya geri dönüş işlemi var ya onu yapacaktım, ancak hata verdi. Bu komutu yaz düzelir dediler, yazdım olmadı
  • FacerGerne kullanıcısına yanıt
    Hocam elimden bir şey gelmiyor valla.Kolay gelsin size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.