Şimdi Ara

Dişlerle İlgilenenler ve Az Çok Konuya Hakim Olanlar | KONUYA LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst ön dişlerim birbirinden ayrık. Böyle bir kaplama yaptırabilir miyim?
    Nerede ve ne kadara mal olur ?
    Bu işlemin adı nedir?

Dişlerle İlgilenenler ve Az Çok Konuya Hakim Olanlar | KONUYA LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 5 Haziran 2014; 19:47:32 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam doldurma yapılıyor. diş telide kullanabilirsiniz ama önermem ayrılma durumu bendede var. dişlerin arasındaki boşluğu azaltmayı diş teliyle yaparsanız hem maliyetli olur hem uzun süre bakım yapmanız gerekecek. devlet filanda yıllarca süre veriyor. 3 yıl bekleyen arkadaşım var. dişcinize gidin zaten o da doldurma der büyük ihtimalle. (kazıkcıysa diş teli dder. hemde alt üst filanda derse kaçın o doktordan.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

hocam doldurma yapılıyor. diş telide kullanabilirsiniz ama önermem ayrılma durumu bendede var. dişlerin arasındaki boşluğu azaltmayı diş teliyle yaparsanız hem maliyetli olur hem uzun süre bakım yapmanız gerekecek. devlet filanda yıllarca süre veriyor. 3 yıl bekleyen arkadaşım var. dişcinize gidin zaten o da doldurma der büyük ihtimalle. (kazıkcıysa diş teli dder. hemde alt üst filanda derse kaçın o doktordan.)

Doldurmanın maliyeti aşağı yukarı ne kadar hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

hocam doldurma yapılıyor. diş telide kullanabilirsiniz ama önermem ayrılma durumu bendede var. dişlerin arasındaki boşluğu azaltmayı diş teliyle yaparsanız hem maliyetli olur hem uzun süre bakım yapmanız gerekecek. devlet filanda yıllarca süre veriyor. 3 yıl bekleyen arkadaşım var. dişcinize gidin zaten o da doldurma der büyük ihtimalle. (kazıkcıysa diş teli dder. hemde alt üst filanda derse kaçın o doktordan.)

hocam bilmiyorum dişçiden dişçiye fiyat değişiyor. bir yerde 800 okudum bir yerde 200 okudum. kaliteside önemli tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

hocam bilmiyorum dişçiden dişçiye fiyat değişiyor. bir yerde 800 okudum bir yerde 200 okudum. kaliteside önemli tabi.

Peki hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.