Bildirim
Dişlerini beyazlattıran varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evdeki yontemleri deneme sonuc alamazsin bence, discidekiler en az 1-2 yontemi var galiba , birisi mesela dis minesini kaziyor boylece beyazlamis oluyor -
dişçide beyazlatmıştım gardaşş -
quote:
Orijinalden alıntı: prestige37
dişçide beyazlatmıştım gardaşş
peki memnun kaldın mı ? herhangi bir sorun oluyormu dişlerde sonradan sızlama vs ? -
Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor.
1aydır kullanıyorum sensodyne beyazlattığını görmedim ama bilmiyorum 1 ayda etkili olurmuki zaten kaç ayda gösterir etkisini -
TAKİP -
quote:
Orijinalden alıntı: 1OO1
quote:
Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor.
1aydır kullanıyorum sensodyne beyazlattığını görmedim ama bilmiyorum 1 ayda etkili olurmuki zaten kaç ayda gösterir etkisini
Ben ikinci hafta işe yaradığını anlamıştım.Reklamlardaki gibi yapmıyor tabi ama epey beyazlaştırdı.. -
quote:
quote:
1aydır kullanıyorum sensodyne beyazlattığını görmedim ama bilmiyorum 1 ayda etkili olurmuki zaten kaç ayda gösterir etkisini
Advanced Whitening'i de bir dene, fiyatı 12-13 lira eczanelerde bulabilirsin. (1 yıla yakın süredir kullanıyorum gayet memnunum) -
Ben lazer tedavisi yaptırdım fakat tedavi sırasında baya sızladı dişlerim. Görünür seviyede beyazlama oldu dişlerimde. Diğer tedavilerin fazla etkisi olacağını zannetmiyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: prestige37
dişçide beyazlatmıştım gardaşş
peki memnun kaldın mı ? herhangi bir sorun oluyormu dişlerde sonradan sızlama vs ?
diş tedvaisi görüyorum zaten gardaş ama beyazlatmanın bi zararı olmaz -
signal white now nasıl beyler kullanan oldu mu ? -
Dişi parıl pırıl parlayanların bir çoğu bi macun gibi bir şey var dişine sürüyorsun bir nevi boyuyor dişini bembeyaz oluyor adını unuttum bir çok ünlü bile bunu kullanıyordu. -
80 kuruşa ipana kullanıyorum memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: HybrdThry
quote:
quote:
Advanced Whitening'i de bir dene, fiyatı 12-13 lira eczanelerde bulabilirsin. (1 yıla yakın süredir kullanıyorum gayet memnunum)
dün eczanede gördüm, 2 resim koymuşlar biri sarı biri bembeyaz. dedim bunlar hep oyundur
diş macununun pek işe yarayacagını sanmıyorum ben ne olursa olsun.
-
diş macununda signal colgate hikaye sensodyne kullanmanızı öneririm -
ben beyazlasttırdım hicte bir sorun olmadı birde kazıdıktan sonra parlatıcı sürüyor ne kadar fırcalarsan fırcala okadar iyi sonuc elde edemezsin -
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
ben beyazlasttırdım hicte bir sorun olmadı birde kazıdıktan sonra parlatıcı sürüyor ne kadar fırcalarsan fırcala okadar iyi sonuc elde edemezsin
Dış minesini kazittirmak zararlı degil mı yani dişin dayanikligini yitirmezmi Ve kazittikdan sonra fircalamak lazım mı düzenli olarak bu soruları cevaplarmisin :) bide ağrı oldumu kazitirken -
quote:
bi işe yaradığı yok
1 tüp bitmek üzere gözle görülür fark yok
bu geceden itibaren karbonat limon 2lisine başlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarlamaca
signal white now nasıl beyler kullanan oldu mu ?
onada şöle söyliyim bi tüpte bundan bitirdim hatta yanında fırça ile paket halinde satılıyordu
kullandıktan sonra çay felan içince daha kötü yapıuyor
Benzer içerikler
- concerta 36 mg kullanıcı yorumları
- izopropil alkol nerede satılır
- schweppes tonik
- hoşgeldine ne cevap verilir
- bu adamı rüyanızda gördünüz mü
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X