Şimdi Ara

Dişlerini beyazlattıran varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde yöntemi yada dişçide beyazlattıran varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 8 Mart 2012; 21:15:31 >

• evdeki yontemleri deneme sonuc alamazsin bence, discidekiler en az 1-2 yontemi var galiba , birisi mesela dis minesini kaziyor boylece beyazlamis oluyor
  • dişçide beyazlatmıştım gardaşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

dişçide beyazlatmıştım gardaşş

peki memnun kaldın mı ? herhangi bir sorun oluyormu dişlerde sonradan sızlama vs ?
  • Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor.

1aydır kullanıyorum sensodyne beyazlattığını görmedim ama bilmiyorum 1 ayda etkili olurmuki zaten kaç ayda gösterir etkisini
  • TAKİP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Ben yöntem değilde Sensodyne adlı macunu önericem.Türkiye'de yaygınmı bilmiyorum ama eczanelerde bulabilirsin.Diğer macunlara göre çok daha iyi beyazlatıyor.

1aydır kullanıyorum sensodyne beyazlattığını görmedim ama bilmiyorum 1 ayda etkili olurmuki zaten kaç ayda gösterir etkisini

Ben ikinci hafta işe yaradığını anlamıştım.Reklamlardaki gibi yapmıyor tabi ama epey beyazlaştırdı..
  • quote:

quote:

Advanced Whitening'i de bir dene, fiyatı 12-13 lira eczanelerde bulabilirsin. (1 yıla yakın süredir kullanıyorum gayet memnunum)
  • Ben lazer tedavisi yaptırdım fakat tedavi sırasında baya sızladı dişlerim. Görünür seviyede beyazlama oldu dişlerimde. Diğer tedavilerin fazla etkisi olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

dişçide beyazlatmıştım gardaşş

peki memnun kaldın mı ? herhangi bir sorun oluyormu dişlerde sonradan sızlama vs ?

diş tedvaisi görüyorum zaten gardaş ama beyazlatmanın bi zararı olmaz
  • signal white now nasıl beyler kullanan oldu mu ?
  • Dişi parıl pırıl parlayanların bir çoğu bi macun gibi bir şey var dişine sürüyorsun bir nevi boyuyor dişini bembeyaz oluyor adını unuttum bir çok ünlü bile bunu kullanıyordu.
  • 80 kuruşa ipana kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

quote:

Advanced Whitening'i de bir dene, fiyatı 12-13 lira eczanelerde bulabilirsin. (1 yıla yakın süredir kullanıyorum gayet memnunum)

dün eczanede gördüm, 2 resim koymuşlar biri sarı biri bembeyaz. dedim bunlar hep oyundur

diş macununun pek işe yarayacagını sanmıyorum ben ne olursa olsun.

• diş macununda signal colgate hikaye sensodyne kullanmanızı öneririm
  • ben beyazlasttırdım hicte bir sorun olmadı birde kazıdıktan sonra parlatıcı sürüyor ne kadar fırcalarsan fırcala okadar iyi sonuc elde edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

ben beyazlasttırdım hicte bir sorun olmadı birde kazıdıktan sonra parlatıcı sürüyor ne kadar fırcalarsan fırcala okadar iyi sonuc elde edemezsin

Dış minesini kazittirmak zararlı degil mı yani dişin dayanikligini yitirmezmi Ve kazittikdan sonra fircalamak lazım mı düzenli olarak bu soruları cevaplarmisin :) bide ağrı oldumu kazitirken
  • quote:

bi işe yaradığı yok

1 tüp bitmek üzere gözle görülür fark yok

bu geceden itibaren karbonat limon 2lisine başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

signal white now nasıl beyler kullanan oldu mu ?

onada şöle söyliyim bi tüpte bundan bitirdim hatta yanında fırça ile paket halinde satılıyordu

kullandıktan sonra çay felan içince daha kötü yapıuyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.