merhaba arkadaslar... 1 haftadır sıkıntılıyım... dışkıdan önce bayagı kan geliyor damla damla seklinde..bayılacagım diye korkuyorum wcde....bide ufak 3-4 tana yuvarlak balon seklinde seyler cıkıyor tekrar iceri giriyor ayaga kalktıktan sonra....hemoritmi,catlakmı yoksa kanser belirtisimi bir suru sey olabilir.... doktora gidecegim en kısa zamanda... varmı yasayan böyle
Kanamanın sebepleri çok olabilir de bahsettiğin ikinci şey hemoroid belirtisidir. Burada teşhis yapılamaz, yapılsa bile elbet doktora gitmek şart. O yüzden hemoroid derecesi artmadan doktora git geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
Kanamanın sebepleri çok olabilir de bahsettiğin ikinci şey hemoroid belirtisidir. Burada teşhis yapılamaz, yapılsa bile elbet doktora gitmek şart. O yüzden hemoroid derecesi artmadan doktora git geçmiş olsun.
eyvallah hocam....tabiki oyle..doktora randevu aldım ama taa 15 gun sonrasına var.... bu surede ne yapayım diye dusunuyordum kendi kendime... az kan olsa umarsamayacagımda...bayagı fazla geliyor işte...nese bakalım hayırlısı
Hocam ishal şeklinde ve zift gibi kan geliyorsa(kan sıçıyosan) bağırsak kanaması olma ihtimalin var ve direk acile gitmeni tavsiye ederim.ama eğer ki taze kan dediğimiz kırmızı kan geliyorsa ve çok miktarda değilse ve de delik kısmında baloncuklar varsa hemoroid olma ihtimalin var.Ben bağırsak kanaması ve hemoroid'i yaşamış biri olarak söylüyorum ki Allah sabır versin.Hemoroid için domates ve ürünlerini kesinlikle yeme,ben aktarda basur macunu diye bitki karışımı bişey aldım sanırım onun sayesinde bu dertten kurtuldum.Söylemesi kolay ama stresten uzak durmaya çalış. Kardeşim şimdiden geçmiş olsun.Allah şifa versin.