Şimdi Ara

DİSKİ BÖLDÜM GERİ BİRLEŞTİREMİYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM WD 500GB KAPASİTELİ DİSKİ VİSTANIN DİSK YÖNETİCİSİ ARACILIĞIYLA (BİLGİSAYAR--->YÖNET----->DİSK YÖNETİMİ----->DİSKİ KÜÇÜLT DEYİP) ANA PARÇADAN 30GBLİK KISMI AYIRIP YENİ BİR DİSK GİBİ TANIMLADIM AMA ŞİMDİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM YARDIM LÜTFEN

ÖNCEDEN TEK BAŞINA 476GB GÖRÜNÜYORDU ŞİMDİ 446 VE 30 GB 2 FARKLI DİSK OLARAK GÖRÜNÜYOR NASIL ESKİSİ GİBİ YAPABİLİRİM

• Diskinde oluşan iki partitionu Acronis Disk Directory Suite 10.0 ile yapabilirsin. Sana anlatımı gönderiyorum ama programı da nette bulursun sanırım. Yanlız programı kullanmadan önce önemli verilerinin yedeğini almanı tavsiye ederim.
    http://www.myupload.dk/showfile/192065e2398.rar/
  • usta partition magic 8 türkce programı bul kolayca halet isini zaten hersey turkce ama verilerini kaybedersin buyuk ihtimalle ona gore
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

usta partition magic 8 türkce programı bul kolayca halet isini zaten hersey turkce ama verilerini kaybedersin buyuk ihtimalle ona gore

PM 8 Vista ile sorun çıkarıyor. Tavsiye etmem.

@emre824

Vista kurulum DVD'den boot et. Sonra HDD bölümüne geldiğin zaman 30GB bölümü sil (Format değil, onu komple sileceksin, bölümlenmemiş alan olacak). Sonra Vista kurulu bölümü seçip birimi genişlet opsiyonu seç. HDD boş ve bölümlenmemiş yer kadar arttır. Setup'tan çıkabilirsin.
    Yeniden başlatınca Vista açılmazsa yine DVD'den boot edip başlatı onarırsın.

Kolay gelsin...
  • En doğru anlatımı Alx yapmış. XP kullandığım ve Acronis Disk Directory Suite ile bu tür işlemleri çok kolayca yaptığım için tavsiye ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.