arkadaşlar benim eski pc de disk dolu uyarısı çıkıyordu hep.formatlar regeditler hiçbiri işe yaramadı.sonra şansa öyle bir çare buldum. bilgisayarım çift tıkla -d- sağ tıkla özellikler-kota-ya gel.(disk kota sistemi etkin) olsun.yani yeşil yanacak.kota sınırı bende mesela (d)61 gb - uyarı düzeyi 1 gb.kota girişlerine girdim. administrator'a sonra sağ tıkla -özellikler'e girdim.uyarı düzeyini orada da 1 gb yaptım.sonra uygula'ya bastım.tamam'a bastım.çıktım.artık windvd rec kayıt saatini 25-30 saat gösteriyor. doğrusu da bu.eskiden 5-10 dk.kayıt yapıp kapanıyordu.şimdi çok şükür öyle bir sorun yok. söylediklerim size inşaallah faydalı olur.
aynen kardeş tek sorun ram yetersizliği. Ram takviyesiyle de çözülür sorun ya da sanal bellek oluşturmak aynen senin yaptığın gibi.
arkadaşlar bir yerde okumuştum.pc nizde northon ghost,acronis gibi programlar da disk dolu uyarısına neden olurmuş.yukarıdaki işlemi yaptıktan uzunca bir süre sonra aynı uyarıyı aldım.
bu sefer d ye xp kurup yukarıdaki işlemi tekrar yaptım.( c de ghostlu xp var.).şimdilik olayı çözdüm galiba.belki de kökünden...