Şimdi Ara

disk dolu uyarısı'na bir çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
21.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim eski pc de disk dolu uyarısı çıkıyordu hep.formatlar regeditler hiçbiri işe
    yaramadı.sonra şansa öyle bir çare buldum.
    bilgisayarım çift tıkla -d- sağ tıkla özellikler-kota-ya gel.(disk kota sistemi etkin) olsun.yani
    yeşil yanacak.kota sınırı bende mesela (d)61 gb - uyarı düzeyi 1 gb.kota girişlerine girdim.
    administrator'a sonra sağ tıkla -özellikler'e girdim.uyarı düzeyini orada da 1 gb yaptım.sonra
    uygula'ya bastım.tamam'a bastım.çıktım.artık windvd rec kayıt saatini 25-30 saat gösteriyor.
    doğrusu da bu.eskiden 5-10 dk.kayıt yapıp kapanıyordu.şimdi çok şükür öyle bir sorun yok.
    söylediklerim size inşaallah faydalı olur.

• aynen kardeş tek sorun ram yetersizliği. Ram takviyesiyle de çözülür sorun ya da sanal bellek oluşturmak aynen senin yaptığın gibi.
  • arkadaşlar bir yerde okumuştum.pc nizde northon ghost,acronis gibi programlar da disk dolu uyarısına neden olurmuş.yukarıdaki işlemi yaptıktan uzunca bir süre sonra aynı uyarıyı aldım.

bu sefer d ye xp kurup yukarıdaki işlemi tekrar yaptım.( c de ghostlu xp var.).şimdilik olayı çözdüm galiba.belki de kökünden...

yazdıklarım belki birinin işine yarar

tabii pc nizde virüs falan yok kabul ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.