Şimdi Ara

Disk bölümlendimeden çift işletim sitemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    cloudready ve türevlerinde android uygulamaları çalıştırılmıyor hocam. Adamlar sadece içerisinde chrome bulunan işletim sistemi yapmışlar başka bi özelliği yok.
  • Zaten Chrome OS in ilk sürümleride o şekilde calisiyodu hacim. Sonradan eklediler play storeyi. Bende Acer var güncellemeyle play store gelmedi mesela sadece Chrome ve Chrome mağazası var . Memnun musun dersen keşke üni zamanimda Chrome markalarla birleşip bu projeyi erken yapsaydı dedim. Efsane PC ve aşırı ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz pahalı hocam. Bence max 500lira olursa alınabilir tablet yerine kullanmak için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bro zaten trde chromebook yok diye biliyorum ben 400 TL gibi bir paraya aldım 10 saat pil ömrü var hızlı bütün işini goruyo Office online var hdmı var usb3 var hafif mac Air gibi elbet değil ama elimde HP mini vardı 10 inçlik cihazdan hafif ve bu cihaz 13 inç trackpad ve hareket desteği var macbook benzeri ama %100 aynı değil bı tık altı diyebilirim. Yani ogrenciysen oyunla video duzenlemeyle falan işin yoksa al pcyi çantaya at çık kampüse şarj aleti falan taşımana gerek yok. Powerbank tasimana gerek yok telefonu gayet hızlı şarj ediyor. Mouse bile tasimana gerek yok çünkü trackpadi oldukça rahat. Böyle ozellikte windows pcyi 400 liraya alamazsın. Ayrıca chromebook tabletten cok cok daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.