Bu konuyu takip ediyorum. O&O ve Perfect disk kullanıyorum fakat istediğm gibi randıman alamıyorum. 2-3 yıldır kullandığım bir yöntem var. Registry, gereksiz dosya temizliği yaptıktan sonra Ghost ile bir imaj al. Sonra da al o imajı eskisinin üstüne yükle. En etkili defrag bu. İmaj işlemlerini Hiren boot cd ile yapabilirsin http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=5781742&mpage=3
Fakat hiç bir defrag işlemi temiz bir windows kurulumu gibi olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet::: Birşey değil.
Var olan hantallığın giderilmesi için önerebileceğin alternatif uygulamalar var mı acaba?
ama gereksiz uygulamaları silerseniz sistemiz hızlanabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Akinci Bu konuyu takip ediyorum. O&O ve Perfect disk kullanıyorum fakat istediğm gibi randıman alamıyorum. 2-3 yıldır kullandığım bir yöntem var. Registry, gereksiz dosya temizliği yaptıktan sonra Ghost ile bir imaj al. Sonra da al o imajı eskisinin üstüne yükle. En etkili defrag bu. İmaj işlemlerini Hiren boot cd ile yapabilirsin http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=5781742&mpage=3
Fakat hiç bir defrag işlemi temiz bir windows kurulumu gibi olmuyor.
Anladım. Konuyu inceliyorum.
@sse, @SpyNet,
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Bu Arada Bir Şey Belirtmek İstiyorum Sadece Denemek Amaçlı Birden Fazla Dİsk Birleştirici Kurarak Sistemi Sakın Birleştirmeyin veya daha önce windowsun disk birleştiricisini kullanıp şuanda yukarda bulunan programları kullanarak Diskinizi birleştirmenizi tavsiye etmem çünkü her disk birleştiricinin kendine göre bir yapısı var Windowsunuz iyice haşat olabilir.
oodefrag bence..
quote:
Orjinalden alıntı: CLUbeer Bu Arada Bir Şey Belirtmek İstiyorum Sadece Denemek Amaçlı Birden Fazla Dİsk Birleştirici Kurarak Sistemi Sakın Birleştirmeyin veya daha önce windowsun disk birleştiricisini kullanıp şuanda yukarda bulunan programları kullanarak Diskinizi birleştirmenizi tavsiye etmem çünkü her disk birleştiricinin kendine göre bir yapısı var Windowsunuz iyice haşat olabilir.
Biraz geç kaldınız. Ben iki tanesini demiştim bile.
o&o defrag windows un kendi defrag programından daha hızlı ve daha iyi
ashampoo magical defrag 2.05
Ben Diskeeper kullanıyorum... Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım...
Gerçekten mükemmel bir birleştirici... Windows'un disk birleştiricisinin yerini alıyor... Zaten Windows XP'deki dahili disk birleştirici Executive Software tarafından yapılmıştır... (Diskeeper 'ın yapımcısı)
Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.
Faydaları Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Kolay kullanımıyla işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz.
Bilgisayarınızı Korur Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.
Bakım - Onarım Yapar Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.
Performansını Artırır Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.
Yardım ve Destek Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.
Ek olarak. Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sisteminizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.