Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu
quote:Orijinalden alıntı: Darkdefender's Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu Disk birleştirme işleminde dağınık olan sistem dosyaları doğru yerlerine yerleştiği için boyutta büyüme ve küçülme olur..
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: Darkdefender's Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu Disk birleştirme işleminde dağınık olan sistem dosyaları doğru yerlerine yerleştiği için boyutta büyüme ve küçülme olur.. eyvallah hocam cevap verdiğin içinde hiçmi küçülmüyecek bu dosya boyutu sürekli artıyor her birleştirme yaptığımda
quote:Orijinalden alıntı: Darkdefender's quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: Darkdefender's Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu Disk birleştirme işleminde dağınık olan sistem dosyaları doğru yerlerine yerleştiği için boyutta büyüme ve küçülme olur.. eyvallah hocam cevap verdiğin içinde hiçmi küçülmüyecek bu dosya boyutu sürekli artıyor her birleştirme yaptığımda O kadar artma söz konusu değildir.. CCleaner programıyla sistem geçmişini silip verilerinizi Yerel Disk D üzerine yedeklerseniz biraz daha boş alanınız artar..