Şimdi Ara

Disk birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdefender's

Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu

Disk birleştirme işleminde dağınık olan sistem dosyaları doğru yerlerine yerleştiği için boyutta büyüme ve küçülme olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Disk birleştirme yapıyorum 373 gb olan hafıza 370 gb iniyor tam tersi kapasitenin artması gerekmiyormu

Disk birleştirme işleminde dağınık olan sistem dosyaları doğru yerlerine yerleştiği için boyutta büyüme ve küçülme olur..

eyvallah hocam cevap verdiğin içinde hiçmi küçülmüyecek bu dosya boyutu sürekli artıyor her birleştirme yaptığımda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

eyvallah hocam cevap verdiğin içinde hiçmi küçülmüyecek bu dosya boyutu sürekli artıyor her birleştirme yaptığımda

O kadar artma söz konusu değildir..

CCleaner programıyla sistem geçmişini silip verilerinizi Yerel Disk D üzerine yedeklerseniz biraz daha boş alanınız artar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.