Şimdi Ara

Dişin tıp kazanamamışların mesleği olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜST DÜZEY ALTIN GÜMÜŞ OYUNCU PAKETİ, BUNU DA AÇALIM GENÇLER ORDAN DA MAÇLARA GEÇİCEZ, HAYDDİİ BAKALIIM, HOCCAM MÜCİZE ARIYORUZ, WO ,NE İKİ DEFA WALKOUT, ARJANTİN ,NOLUYO LAN LAN NOLUYO LAN, NEEEĞĞ NEĞĞĞ, WOO HOHOHOHOOĞĞ, NEEEEE ARKADAŞLAR BU Ş- KAMAREA ŞAKASI MII,NEEEE NEEE, MESSİ MİİİĞ DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, OHAAA, OHAAA, NOLUYOOO, NOLUYOO, NOLUYORUUUUZZ, GENÇLEERR DONDUM KALDIM LANN, İKİ TANE DANDİK PAKET, DAHA GEÇEN HAFTA 1000 TL'LİK EN BÜYÜK PAKETLERİ AÇTIK HİÇBİŞEY ÇIKMADI GENÇLER 20.000 KOİNSLİK 200 MA- EMM FUT PA- EMM- PARALII, DANDİK Bİ PAKETTEN MESSİH ÇIKTI MESSİH, BİR MİLYON BEŞYÜZBİN KOİNS, ABBİİİ MESSİH ÇIKTI MESSİH. NOLUYORUZ NOLUYORUZ ARKADAŞLAR, MESSİH ÇIKTI, ELİM AYAĞAM TİTİRYO VAR YA TANSİYONUM DÜŞTÜ TANSİYONUM, WOHOHO HOOO, GENÇLEER ŞURAYA BAKIN BİR MİL YOOON BEŞYÜZ BİN KOİNSSS NEEHH, YAAH BÖYLE BİŞEY OLAMAAZ, GENÇLER FİFA DOKSAN SEKİZDEN BELLİH FİFA OYNIYORUM VE HAYATIMDA İLK DEFA MESSİH ÇIKARDIM,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puahahhaa gelmiş bir DİŞ HEKİMLİĞİ KAZANAMAMIŞ ELEMAN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hekim99 kullanıcısına yanıt

bu eleman 5k mı neyapmıştı

• Beni ilgilendirmez diş hekimliğinin tadını tatmamış sonuçta

• Alakasız bence.Gidin hacettepe dişe bakın 17k dolaylarında kapatmış istese oraya giden herkes tıpa gidebilir

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Bakma hocam 20kdan tıp yazanlar yada 50k dan parayla gidenler dişe salliyorlar yada hiç alakası olmayan insanlar

• Oğullarım küçük yaştan beri birbirlerine karşı husumet beslemekteydiler. Karım Akıllı TV kazasında hayatını kaybettiğinden beri çocuklara ben bakıyorum. Ben yemek yapamıyorum. Sadece köfte gibi hazır yemekler... Bu yüzden çocuklarım için tost makinesi almaya çıktığımda Alman markalarına hiç yanaşmadım. Çünkü onların hiçbirinin yağ oluğu yok. Bir gün çocuğum, çenesi büyük olan, CS:GO 1.6 Source oynarken kardeşi onu sürekli rahatsız ediyordu. Bu olaydan sonra oğlum şeytani şeyler yapmaya başladı. Her gün kumandayı saklayıp ana haberleri kaçırmama sebep oluyor (derin iç çekme), mahallede adeta teror estiriyordu. Benimse Kutsal Damacana izlemekten başka yapabileceğim hiçbir şey yoktu.Küçük oğlumsa kız arkadaşının benliğini(?) sosyal ağlara hapsedip ona siber bombalar yolluyordu. Sevgili biricik oğlum, saçı baron gibi olan, abisinin metin2 gold barlarını çalıp kendisine dana rosto ikram edip midesini şenlendirdi. Bense kendimi şans oyunlarına adamıştım. Pokerde kaşlarımı kaybettiğimden beri gözlerime gram uyku girmiyordu. Artık çocuklarıma hükmedemiyorum. Giderek erkeklik tozuna olan ihtiyacım artıyordu. Bunun için oyuncak mağazalarına sipariş vererek yanaklarıma saç ektirdim. Günler geçtikçe Yu-Gi-Oh kart koleksiyonumu tamamlamaya adım adım yaklaşıyordum. Her şeyden ümidi kesmiştim ama çareyi Starbucks'ta yüksek meblada paralar harcayarak buldum. Bu sırada çocuklarımın arasında sükunetten eser yoktu. Küçük oğlum, büyük oğlumun zayıf noktasını yani alnını keşfetmişti. Büyük oğlumsa insanüstü güçlere sahip olabilmek için bıyığına rakun iliği enjekte etmişti. O günden sonra onu bir daha gören olmadı. Şimdi yalvarıyorum, buraya kadar kimse dinlememiştir zaten, ama sizden ricam büyük alınlı ve baron saçlı bir çocuk görürseniz derhal onlara yüksek sesle "UN FORASTERO EN EL MUNDO!" diye bağırın. Lütfen Râmiz Köftecisinden köfte ve pide yemeyin. Sadece sütlaç isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 24 Temmuz 2022; 11:40:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.

Her şeyin başladığı an o uzay gemisi

• MESAJA CIGLIK ATTIMMMMMM DODBWPRBWPRNEPNRIT

• Bütün diş okuyanlar tıpa gitmediği/gidemediği için senden özür dilesin hemen

Aaaaa aaa vurma özür dilerim tıp okumuyorum ben bu rezil hayatı ben seçtim kızma bana n'olur

Umarım bir gün senin gibi allame-i cihan olur da tıp okuma şerefine nail olabilirim

• çekanın dişi kullanıcısına yanıt
    oyuna gelmeyelim hocam bizi bölmeye çalışıyorlar

birlik olup ceng tayfaya karsi
    mücadele etmeliyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    adam yeditepe dişe tam burslu giriyor btw

• ra09 un diş konusunda ırkçı söylemleri var sizin gibi onurlu tıpçıların yanında böyleleri de var maalesef

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle keza bizim fakültede de gerçekten severek 🫶 yazanlar var

• 23-35k aralığındaki diş hekimliği fakülteleri için %90 doğru bir önerme. Fakültede hoca bize kaçınız tıp istiyordu diye sorduğunda ben ve birkaç arkadaşım hariç neredeyse tüm sınıf el kaldırdıydı

NeEe dişçi mi 17k ile dişçi mi wu ne kamera şakası Mı bu Kamera şakası mı 17K ile diş mi

• İnsanlarla nasıl iletişim kurarım diye konu açan adamsın dediklerini çok ciddiye almamak gerekli bu kadar batıyorsa diş hekimine gitme o zaman sen

Arkadaş zortladı şu an hocam

• Sen nasıl yaptın hocam?hedefine ulaştın mı yoksa dişten devam mı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.