Şimdi Ara

Dişimin üstünde diş çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
59.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dişimin üstünde diş çıkmaya başladı yanındada küçük bir diş daha var ne yapmalıyım onları geçirmek için LÜTFEN YARDIM EDİN!! Dişçiye gitmeden bir tedavisi olur mu acaba?

• yani sağ üst köpek dişimin üst damağında
  • Yaş kaç , yani dökülmesi gerekti normalde.

Benim belli yaşa kadar dökülmedi ve üstten çıkmaya başladı.

Alttaki dişin alınması lazım. Geçmiş olsun.
  • Alttaki diş alınmassa ne olurki ? Daha farklı bi çözüm arıyorum ne olabilir ? yaş 15
  • Daha başka yöntem olmazki arkadaşım , o diş büyüyecek , hemen alınsınki alta yerine yerleşsin , geçmiş olsun
  • Alınması lazım ki üstteki diş onun yerine geçsin. Yoksa yamuk olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 6 Temmuz 2011; 23:48:53 >
  • Sanki yaradan bahsediyorsun. Dişçiye git, çekecektir büyük ihtimal. Benim de çekildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alttaki diş alınırken büyük bir acı hissediyor muyuz?
  • Benim üsttekini almıştı. Hiçbir ağrı hissetmedim.
  • Benim de başıma geldi çocukken düşmesi gereken dişim düşmedi ve geçen yaz yukarıdan bi diş geldiğini farkettim. (Köpek dişi) Öncelikle mutlaka o alttaki dişi çektir ben de istememiştim çektirmeyi ama mecbursun kötü gözükse de dayanman lazım . O şekilde düzelir anca ama benim durumu mdaha bterdi diş etimin içinde 3. bi diş daha varmış röntgende gördük. Sonra onun için ameliyat olmam gerekti ,zor bi ameliyattı bence 20'lik diş ameliyatı gibi değil ondan sonra diş teli kullanmaya başladım ve hala tam olarak aşağı inmedi 1 yıl daha gerekiyo en azından.
  • Kardeş iğneyi vuracak sana o an gözünden yaş gelir gibi olacaksın çekecek bitecek acı olmıcak Dişlerimi sabah akşam fırçalayan bende 4 tane çürük çıktı aynı gün 4 tane iğne yedim 4 dolgu doldurttum
  • Arkadaşım geçmiş olsun . Alttaki dişi çekecek üstteki dişin aşağı inmesi beklenecek veya tel takılacak . Buradaki asıl çözüm teldir .
  • küçükken benim de başıma gelmişti. hem de 2 kez.
    acımıyor korkma.
    alttaki diş yani süt dişin zaten "çıkmaya meyilli" hale gelmiş durumda. o yüzden kolayca çıkıyor.
    yine de hafif bir iğne yapabilirler. onu bile hissetme diye.
    o bile fazla acıtmaz.
    korkma yani
  • benimde sol üst damakta çıktı bu diş yaş 19 tedavi için geç mi hala ? tel tedavisi nasıl olacak yahu üstteki tüm dişlere tel mi takılacak yoksa bölgesel bişey mi onu anlamadım . Bi de ne kadar zamanda aşağı iniyo o diş ?
  • Ortodontik tedavi için hiçbir yaş geç değildir. İskeletsel bir problem varsa ameliyat ve ortodontik tedavi birlikte sorun çözülür, eğer sadece dişsel bir problemse ortodontik tedavi yeterlidir. Eğer estetik fonksiyonel şekilde kafanıza takılıyorsa diş hekimine gitmelisiniz.
  • Banada Aynısı Oldu Git Doktora Alsın Nıye Bu Kadar Kasıyorsun
  • Arkadaşım geçmiş olsun bende 15 yaşındayım aynı sorun bende de çıktı bu yaşda.Gittim dişçiye alttakini çekti.Şimdi üsttekinin yerine oturmasını bekliyorum başka çaresi yoktur çözüm dişçi
  • Bence hiç boşuna zaman kaybetmeyin tatilinizin uzun oldugu sürede gidin üstten çıkan dişinizi çektrin benimde üstten disim cıkmıstı gittim dışçiye 0 agrı 0 acı ile çektirdim alttaki diş çektirmeye gerek yok üstteki dişin yerine oturması garanti degl üsttekinı çektir kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynısı bendede oldu hiçbiryerde de çekmiyorlar 1 yıldır uğraşıp duruyoruz :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.