Şimdi Ara

dişimi temizletmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiginiz gibi Diş temizletme diye bir olay var. E benim dişlerim de hafif sarı. Bazı arkadaşlar hiç sorun olmaz temizlet dedi bazıları ise bir defa yaparsan artık ona muhtaç olursun yani sürekli olarak yapmak zorunda kalırsın çünkü çok zararlı bir işlem dedi.

Bu işin aslını bilen veya daha önce yaptıran var mı. Bir el atsın konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diş temizletme dediğin diş taşı temizletme var bi devlet hastaneleri bile ücretsiz yapıyor bir de lazerle beyazlatma var buda özel hastanelerde oluyor bildiğim biraz tuzlu yalnız ayrıca bu devlet hastanesinde olan diş taşı temizletme diş minesi aşındırıyor diyorlar en iyisi dişini düzenli fırçalamak zaten dişlerin tonu var herkeste farklı kimisi fırçalamasa bile beyazdır kimiside ne kadar fırçalarsa da hafif sarıdır
    edit:internetten araştır yaz google'a bak hoca umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMultiKill -- 17 Ekim 2013; 23:04:13 >
  • Çok teşekkür ederim kardeşim ilgilendiğin için ndn biraz daha araştırayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarılığın nedeni flor olabilir.Yani doğuştan sarımsı oluyor fakat normal dişlere göre sağlam oluyor.Benim öyle mesela temizlettim ama bir şey fark etmedi en önemlisi düzenli fırçalama+diş ipi kullanma
  • @TheMultiKill 'in dediği gibi diş taşı temizletme mine tabakasını aşındırıyormuş ve kararmasına sebep olabiliyormuş diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.